Αγχος, overthing, ενοχες, παρανοιες κτλπ
Καλησπέρα, γενικά να πω οτι δυσκολεύτηκα πολυ να παρω την απόφαση και να γράψω αλλα ειναι κατι βράδια σας αυτα που δεν αντέχω τις σκεψεις μου και το αγχος μου και χρειάζομαι εκτόνωση με κάποιο τροπο.. Τι να πω τελειώνει αυτο το βασανιστήριο με τα ψυχολογικα? Ξεκινησα πριν 5 χρονια να εχω προβλήματα αρχικα με ζαλαδες κρισεις πανικου και ταραχη τοτε ζουσα μια κόλαση , ειχα παει μια φορα σε ψυχολογο τοτε και μια φορα σε ψυχίατρο ο οποίος μου εδωσε κατι αντικαταθληπτικά τα πηρα κάποιους μηνες αλλα επειδη τα μισούσα λογω τον παρενεργειών τα εκοψα .επειτα απο καποιο διάστημα αρχισα την ψυχοθεραπεία η οποια με βοήθησε παρα πολυ ,τωρα ομως εχω φτασει σε ενα σημειο που αρνούμαι να κανω αλλη ψυχοθεραπεία γιατι θελω να σταθω στα ποδια μου μονη μου .. Ελα μου ομως που δεν μπορώ νιωθω το κεφαλι μου οτι θα εκραγει παλι απ τις πολλες σκεψεις και κυριως τις αρνητικές σκεψεις , δεν αντεχω αλλο το αυτομαστιγωμα και δεν ξερω πως να το αποφύγω!! Απο την καραντινα και μετα νιωθω σαν να μηβ εχει μεινει σταλα ζωης μεσα μου ,ετσι συνεχιστει μια ζωη?