βρηκαν νεο συστημα εκβιασμου
μεχρι τωρα εχω βαρεθει να ακουω τη φραση μη δινεις σημασια και μη δινεις σημασια οσο τους βλεπω να κανουν το ακριβως αντιθετο επειδη αδυνατουν να με παλεψουν βρηκαν νεο τροπο να με εκβιασουν γιατι νομιζουν οτι ετσι θα δεχτω το σπουδαιο προσωπο που θελουν να με εκβιασουν να το βαλω στη ζωη μου χωρις εγω να το επιθυμω για να με εκμευταλευονται συνεχως και να βγαζουν λεφτα απο μενα
κατασκοποι τους λυσαξαν να εχουν παρει στο κατοπι τους γονεις μου που μου δινουν καπια λεφτα και καθε φορα που πληρονονται κατοπιν υποδειξης αδελφου τους τους αυξανουν επιτηδες τα εξοδα για να τσιγκουνευονται τα λεφτα που μου δινουν γιατι νομιζουν οτι ετσι θα μου αποδειξουν οτι ειναι η μονη λυση σωτηριας για μενα και ενω αυτοι συνεχως υποκλινονται στο προσωπο αυτο ενω εγω το ............ και το διχνω με οτι τροπο μπορω βλεπω συνεχως αδελφους του να δινουν ρεσιταλ συμπαραστασης προς αυτο προσπαθοντας να επειρεασουν το κοσμο παρουσιαζοντας το ως θυμα ενω ειναι ο βασικος υπαιτειος που τοσα χρονια υπεφερα εξαιτιας του οταν προσπαθει ακομα να με μετατρεψει σε ενα αλλο προσωπο που δεν εχει καμια σχεση με εμενα και σα να μη συμβαινει τιποτα με θεωρει υποχρεωμενο αυτο να το αποδεχτω γιατι νομιζει οτι ειμαι ηλιθιος και δεν εχω καταλαβει τι σχεδιαζει και τι νοημα εχει ολο αυτο το σχεδιο ψυχολογικης επιχειρησης που εχει στησει μαζι με τους αδελφους του
η εκμεταλευση τους για να βγαλουν λεφτα λες και δε τους εφταναν οσα βγαζουν εχει ξεπερασει καθε οριο και νομιζουν οτι θα με χρησιμοποιησουν για να βγαλουν περισσοτερα αφου το μονο πραγμα που τους ενδιαφερει ειναι αυτο η να βαζουν λογια στους γονεις μου η με κολπα να τους παιρνουν τα λεφτα και ολα αυτα δε τα κανουν για μενα αλλα για τον αλλο για να του διξουν την αληλεγγυη τους προς αυτον και να διξουν οτι ειναι δουλοι του το μονο που τους ενδιαφερει και επειδη αυτοι τον λετρευουν σαν θεο με θεωρουν υποχρεωμενο να κανω και εγω το ιδιο