Μετά απο μια περίοδο ανήσυχη ήρθε η ηρεμία
Παιδιά είχα στείλει ένα μήνυμα τις προάλλες που κόπηκε. Μείωσα το φάρμακο εδώ και 6 μήνες και για ένα διάστημα είχα φοβερή υπερδιέγερση. Δεν κοιμόμουν με λίγες ώρες ύπνου ξυπνούσα ξεκούραστος και με έντονη ενέργεια την οποία διοχέτευα στην εργασία και τη γυμναστική. Είχα όμως αρχίσει να έχω και έμμονες ιδέες, στον χώρο εργασίας γίνονταν διάφορες ίντριγκες και καθημερινά είχε κολλήσει το μυαλό μου, έκανα διαλόγους με τον εαυτό μου, έκανα σενάρια τι θα πω και τι θα κάνω την επόμενη μέρα, πως θα εξουδετερώσω όσους με εναντιώνονταν κτλ. Είχα επίσης πει ότι όλα αυτά αποδίδονταν στην ντοπαμίνη καθώς με τη δοσολογία που παίρνω δεν καταστέλλεται όπως πριν. Έτσι τουλάχιστον είπε ο γιατρός.
Τώρα έχω σταθεροποιηθεί χωρίς να αυξήσω το φάρμακο. Ο ύπνος επανήλθε σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα, κοιμάμαι 7-8 ώρες την ημέρα βαθιά. Επίσης οι ίντριγκες σταμάτησαν και δεν ασχολούμαι καθόλου με τους άλλους. ο γιατρός μου είπε ότι είμαι αξιοπερίεργο φαινόμενο και μια απόκλιση απο τα επιστημονικά δεδομένα.
Γιατί όμως κόπηκε το μήνυμά μου? Επειδή μείωσα το φάρμακο? Δεν πρέπει να ακούγεται και η κατηγορία αυτή? Και αν πήγαινα για υποτροπή ίσως αν έμενε ζωντανό το μήνυμα μου θα άκουγα κάποιες συμβουλές