Καλησπέρα παιδιά και καλή δύναμη σε όλους στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Είχα να γράψω καιρό μιας που στοχευμένα το απέφευγα καθώς (γνώμη μου) θέλω όταν νιώθω καλύτερα να αποφεύγω να διαβάζω ποστ καθώς επηρεάζομαι. Όσο πολύ και να θέλω να κρατήσω επαφή και να βοηθάω όσο μπορώ. Με τον εγκλεισμό, ξεκίνησαν πάλι τα ψυχοσωματικουλια μας, τα οποία καιρό τώρα με τυραναν. Στο κέντρο του μικροσκοπιου τώρα τα νεφρά. Έχω μια φρίκη γενικά, έψαχνα σήμερα να δω σε ποιο σημείο ακριβώς είναι γιατί που και πού τρώω κάτι πονακια εκεί. Όπως βέβαια και σε όλο το σώμα (νευροπονοι μάλλον) αλλά κυρίως τα νεφρά τελευταία με φρικαρουν. Εξετάσεις πριν μισό χρόνο περίπου όλα τέλεια απλά οριακά με λιιιιγο τσιμπημενο ουρικό οξύ. Σήμερα που λέτε, έχει λίγη ώρα στο δεξί νεφρό, νιώθω έναν πόνο τύπου είναι έντονος αλλά και δεν είναι. Ερχόταν, έφευγε, σε στυλ για λίγα λεπτά. Και σκέφτομαι τώρα. Ψυχοσωματικο πάλι καθώς το πρωί το έψαχνα στο google και το δημιούργησα εγώ; Η απλά κάτι συμβαίνει; Είχα διαβάσει πριν λίγο διάστημα ότι όταν έχεις θέμα με νεφρά έχεις και μεταλλική γεύση στο στόμα. Πριν 3-4 μέρες ένιωσα το βράδυ μια τέτοια γεύση. Τα δημιουργώ παιδιά εγώ πάλι η κάτι συμβαίνει; Κάτι σχετικό; Καμία άποψη;
Έχω ακούσει ότι τα νεφρά όταν πονάνε, έχουν τόσο πολύ πόνο που δεν αντέχετε. Αντιφατικό με το πονακι που νιώθω που και που.