Καλησπερα,εχω γραψει αυτες τις μερες οτι με εχει πιασει φοβια για τον hiv και hcv.Γενικα εχουν γινει καποια γεγονοτα που μεσα μου γνωριζω κατα βαθος οτι ειναι στο μυαλο μου(π.χ περπατουσα και μπηκε ενα κλαδι στο ματι μου,οδηγουσα το παπακι και ενιωσα κατι υγρα στο προσωπο μου,μεχρι και τις παρανυχιδες μου καποιες φορες),σημερα ομως αφου σχολασα ειδα απεναντι απο το μαγαζι μια γνωστη μου σε ενα παγκακι που ηταν με ενα φιλο της και πηγα να πω ενα γεια και να κανω ενα τσιγαρο,εκει που πηγα και θα εφευγα ειχε ενα αντισηπτικο στο παγκακι και θεωρησα οτι ηταν της γνωστης μου και λεω να βαλω και πεταγετε το παιδι και λεει δικο μου ειναι βαλε,και εγω εβαλα,αλλα ετσι οπως εκλεισα το καπακι(πανω στο στομιο του μπουκαλιου μαζευει που και που αντισηπτικο)ενιωσα μια παχυρευστη σταγονα να μπαινει στο ματι μου,εκει εγω τρομαξα αλλα δεν το εδειξα δεν το καταλαβαν οτι μπηκε στο ματι μου,και πριν το αφησω το ξεβιδωσα και καλα σαν παιχνιδι να δω αν εχει τιποτα περιεργο μεσα και το ξανασφιξα και το αφησα αλλα πανω στο πανικο μου δεν ανοιξα το καπακι να δω το υγρο που μαζευει το στομιο.Αυτο που με φοβιζει ειναι αν πανω στο αντισηπτικο που μαζευει αν ειχε τιποτα σταγονες απο αιμα η ακομα ακομα αν εν τελει δεν ηταν το αντισηπτικο που ηρθε στα ματια μου και μου ηρθε αιμα απο καπου.Η αληθεια με εχει πιασει φοβος γιατι ο συγκεκριμενος μου φανηκε πολυ περιεργος και οτι εχει περιεργη ζωη οπως και στη γνωστη μου δεν εχω το θαρρος να ρωτησω γι αυτον.Τελος σκεφτομαι και αιμα να ειχε γινεται αφου ειναι σε αντισηπτικο να επιβιωσει;