Originally Posted by
andreas86
Δε νομίζω ότι θα κάνω ποτέ σχέση, δεν το απαιτούν η συνθήκες το και πάνω από όλα δεν τολμώ να κάνω εγώ το βήμα. Δεν έχω αυτοπεποίθηση, βλέπω τον εαυτό μου άσχημο και δεν έχω τι δύναμη να κάνω κάτι για να αλλάξω ψυχολογικά, να σκέφτομαι αλλιώς. Δεν δουλεύω, φοβάμαι την δουλειά, πιστεύω είμαι τεμπέλης, με αποτέλεσμα να μην έχω λεφτά πια για την ψυχολόγο και τον ψυχίατρο, κάτι που δεν μου δίνει κουράγιο να σηκωθώ και να δω με άλλη σκέψη την ζωή. Νομίζω ότι εχω παρατηρηθεί πια από την ζωή κάθε μέρα που περνάει είναι η ίδια, μου έρχονται άσχημες σκέψεις, ακόμα και κάπου κάπου σκέψεις αυτοκτονίας!! Έχω τα φάρμακα που με κάνουν καλύτερα αλλά δεν γίνεται όλη μου την ζωή να τα ελέγχουν αυτά, άσε που παίρνω την ίδια δόση και δεν ξέρω εάν χρειάζεται, γιατί δεν έχω την δυνατότητα ψυχιάτρου να μου ρύθμιση την δόση των φαρμάκων!! Φοβάμαι την ημέρα που θα πρέπει να αυτονομηθω κάτι που για τους περισσότερους είναι αυτονόητο και ευχάριστο, αλλά όχι για εμένα, γιατί φοβάμαι την δουλειά, φοβάμαι να δουλέψω, όσες δουλειές έχω κάνει με μερικές εξαιρέσεις έχω αποτύχει. Το θέμα είναι ότι δεν μαρεσει η ζωή μου και δεν έχω την διάθεση και την δύναμη να την αλλάξω!!