Με χώρισε μετά από 9 χρόνια
Καλησπέρα
Πρώτη φορά απευθύνομαι σε φόρουμ. Συγχωρέστε με για τυχόν λάθη!
Πρίν τρείς μέρες ο σύντροφος μου με χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέση εκ των οποίων τα 6 ζούσαμε στο ίδιο σπίτι.
Είχαμε θέμα με την οικογένεια του (πρίν ένα χρόνο μας κάλεσαν σε τραπέζι κ ο πατέρας του με πρόσβαλε φωναζωντας μου κ μιλόντας πολύ άσχημα για έναν ανούσιο λόγο! Ο σύντροφος μου δεν με υποστήριξε απλά κατέβασε το κεφάλι! Ούτε η μητέρα του επενέβει,εγώ αισθανθηκα απαίσια κ έτσι πήρα την τσάντα μου κ έφυγα χωρίς να πω την παραμικρή κουβέντα.Εφόσον πέρασε μια μέρα του ζήτησα να μιλήσουμε κ του ξεκαθάρισα οτι δεν θέλω ξανα να έρθω σε επαφή μαζί τους κ τον ρώτησα αν είναι σύμφωνος με αυτό κ η απάντηση ηταν άλλο οι οικογένεια μου κ άλλο εμείς!
Την ημέρα του χωρισμού εφόσον έχουμε μίλησει το πρωί στο τηλ μου έστειλε ενα μήνυμα εάν θα τα βρω ποτέ με τους δικούς του,η αλήθεια είναι πως θύμωσα που κατι τόσο σοβαρό δεν μου το συζητήσε απο κοντά κ απλα με ενα μήνυμα κ απαντησα εγωιστικά πως δεν θα τα βρώ! Μετά απο λίγες ώρες μου είπε θελω να μείνω μόνος μου γιατι δεν ειμαι πλέον ευτυχισμένος! Έχει γκρεμιστεί ο κόσμος μου! Πριν ενα μήνα σταμάτησα απο την δουλειά ( κ με δικήτου παροτρυνση,λέγοντας μου τώρα μπορείς να στηριχθείς σε μενα σταμάτησε απο τη δουλειά γιατί ειναι τοξικο το περιβαλλον εκει κ όντως ηταν,δεν λέω το αντίθετο)
Έμεινα μόνη,νιώθω να χάνομαι,δεν κοιμάμαι,κλαίω συνεχώς κ κατηγορώ τον εαυτό μου καποιες στιγμές ότι ίσως αν έκανα ενα βήμα πίσω να ήταν όλα αλλιώς!