Originally Posted by
Stuck1424
είμαστε 9 μήνες μαζί όλα καλά και όλα τέλεια πραγματικά δεν έχω νιώσει έτσι δεν έχω ζήσει τόσο έντονα ,δεν υπερβάλλω το ίδιο και αυτή το έβλεπα αλλά το έλεγε κιόλας, ειχαμε μόνο μια φάση που δεν περάσαμε ωραία θα την εξηγήσω, εγινε μια παρεξήγηση νόμιζε ότι γούσταρα μια άλλη κοπέλα και ίσως λάθος μου γιατί είχαμε μιλήσει με αυτήν για τι μας αρέσει στον έρωτα ας πω αλλά ητανε πρώην φίλου μπέρδεμα λίγο λάθος μου είχα ασχοληθεί μαζί της.Αλλά για να δει ότι είμαι καθαρός την άφησα να δει και ειδε όλα τα μνμ με αυτήν και πίστεψε ότι είναι ερωτικό ενώ αλήθεια ήτανε φιλικο το θέμα στην ουσία γιατί απλά προσπάθησα να την βοηθήσω εκείνη την κοπέλα τέλος πάντων ζήτησε σχεδόν να χωρίσουμε.Εκανα ότι μπορούσα για να της αποδείξω ότι δεν ητανε κάτι ερωτικό με εκείνη (ήταν πρώην φίλου και μίλησα με τον φίλο μου ακόμα και με αυτήν το ξεκαθαρίσαμε όλο το θέμα από την αρχή)και με συγχώρησε γιατί είπε ότι με αγαπάει ότι πιστεύει πως αξίζω ότι είμαι διαφορετικός ότι πρέπει να της αποδείξω ότι μπορεί να μου έχει εμπιστοσύνη ξανά ότι θέλει ενα άνδρα δίπλα της βράχο και μια ήρεμη σχέση και τα σχετικά οπότε το λύνουμε το θέμα και μετά από 2-3 μέρες ξεκινάμε πάλι όπως είμασταν την ξανά ρώτησα λίγο μετά για αυτό και ήτανε όλα καλά έτσι έλεγε και ζούσαμε πάλι όπως πριν και το έδειχνε στις εξόδους μας στον έρωτα μας στην καθημερινότητα μας ότι οκ έγινε σε πίστεψα και συνεχιζουμε μετά από 1.5 περίπου μήνα από αυτό ερχετε η καραντίνα.
λιγο μετά αφου ξεκινάει η καραντίνα και είμαστε κοντά στους 8 μήνες μαζί μου λέει ότι νιώθει πως πέφτει η ένταση του έρωτα το ενδιαφέρον με θεωρεί δεδομένο πολύ ότι της τα δίνω όλα στο πιάτο ότι έχει χαθεί το μυστήριο και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί(δεν παράτησα ούτε φίλους χόμπι ασχολίες όπως ούτε και αυτή για να βρεθούμε και μάλιστα πολύ συχνά έλεγε πως είναι πολύ υγιής η σχέση γιατί έχουμε τον προσωπικό μας χώρο χρόνο)βρισκόμαστε αφού αυτό κανονίσαμε και την ρώτησα μήπως θέλεις να χωρίσουμε;μου απάντησε όχι για αυτό ακριβώς θέλω να το συζητήσουμε.τα βρίσκουμε της εξηγώ ότι είμαι κοντα της σε μια δύσκολη φάση όπως η καραντίνα δεν είναι δεδομένος αλλά ότι την στηρίζω στα δύσκολα και τα βρίσκουμε αγκαλιες φιλιά όλα καλά και μόλις την άφησα σπίτι της το βράδυ μου είπε από μονή της ότι νιώθει πολυ καλά στο μεταξύ μας.Την ρωτάω μετά από 1 εβδομάδα όλα καλά στο μεταξύ μας σε αυτά που σε προβλημάτισαν μου λέει ναι νιώθω πολύ καλά μεταξύ μας και 15 μέρες μετά περίπου μου ζητάει χρόνο και κάτι σαν διάλειμμα γιατί νιώθει ότι ξανά βγαίνει αυτό που μου είπε ότι δλδ πέφτει ο έρωτας της πχ.
Μέχρι να μου τα πει αυτά και να ζητήσει χρόνο δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα έλεγε ότι με ευχαριστεί πάρα πολύ που είμαι δίπλα της και την στηρίζω πως και αυτής της λείπω και με σκέφτεσαι και ανυπομονεί να βρεθούμε χωρίς να τα της απαιτώ να μου τα πει ποτέ δεν την ρώτησα αν της λείπω αν με σκέφτεται τα έλεγε μόνη της ότι έλεγε και κάποια στιγμή μου λέει αυτά που ανέφερα περί χρόνου μιλαμε στο τηλ της λέω είσαι σίγουρη ότι δεν το έχεις πάρει ήδη απόφαση να χωρίσουμε ; γιατί αν έχεις πάρει την απόφαση τοτε μου το ανακοινώσεις και τελειώνουμε αν όχι τότε πες μου τι νομίζεις και μου λέει δεν ξέρω ίσως νιώσω καλύτερα αν χωρίσουμε ίσως οχι θέλω χρόνο να το δω να δω αν φταίει η κατάσταση να δω αν φταίει το μεταξύ μας.επισης έλεγε φοβάμαι μην κολλήσω τους γονείς μου εσένα (για τον ιό δλδ γιατί πιστεύει ότι το πέρασε πρόσφατα) δεν έχει βγει εδώ και 25 μέρες από το σπίτι της και ήμουν σίγουρος και την ρώτησα επειδή την ξέρω αν κλαει και μου είπε σχεδόν κάθε μέρα νομίζω ότι απλά είναι κοντά στην κατάθλιψη.αληθεια δεν το λέω ούτε σαν δικαιολογία ούτε επειδή δεν θέλω να δεχθώ τον χωρισμό αλλά αν δεν ήτανε η καραντίνα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα το ζητούσε αυτο.Μπορεί η καραντίνα να είναι για όλους αλλά αυτή πίστευα ότι θα λυγίσει τελείως αν έρθει η καραντίνα είχε την "ευκαιρία"της να με διώξει αν δεν ένιωθε κάτι για εμένα όταν έγινε το σκηνικό που ανέφερα δεν το έκανε και μάλιστα μου είπε ότι δεν το έκανε γιατί είναι ερωτευμένη μαζί μου και με αγαπάει οπότε δεν ξέρω πως σχεδόν ενα μήνα μετά λέει αυτά που λέει και όπως την προηγούμενη φορά που μου είπε ότι πέφτει ο έρωτας της βρεθήκαμε και είδα ότι δεν τα εννοεί περάσαμε πολύ καλά και μάλιστα μου είπε δεν θέλει να χωρίσουμε και από μονή της είπε ότι νιώθει πολύ καλά στο μεταξύ μας.Αποφάσισα λοιπόν να της δώσω χρόνο αφου μου το ζήτησε δεν άντεξα αρχικά και σε 3 μέρες μετά την πήρα να δω τι κάνει καταλήξαμε να λέμε τα ίδια και 3 μέρες μετα με πήρε να μου πει ότι θελει να χωρίσουμε ότι με αγαπάει σαν άνθρωπο με εκτιμάει με σέβεται ότι δεν περίμενε πως αυτό θα συμβεί έτσι γιατί μαζί θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα μαζι!Της απάντησα πολύ ψύχραιμα της είπα ότι και εγώ σκέφτηκα μήπως αυτή είναι η λύση ο χωρισμός δλδ αλλά για εμένα δεν είναι αυτή οπότε για αυτό δεν το πρότεινα την πείραξε λίγο γιατί μου είπε ναι αλλά με πήρες πριν 3 μερες και μου είπες ότι με θέλεις και της είπα ναι σε θέλω και μου αρέσει αλλά θέλω η κοπέλα που είναι δίπλα μου να με θέλει και εκείνη.κλεισαμε πολύ ήρεμα χωρίς μαλωμα βρίσεις και τέτοια ίσα ίσα είπαμε ότι έχουμε περάσει απίστευτες στιγμές μαζί!έκτοτε έχουν περάσει 12 μερες χωρίς καμία επικοινωνία ούτε like ούτε μνμ τίποτα έχει μια ασυνήθιστη δραστηριότητα στο FB είχε να ανεβάσει τραγούδια 3 χρόνια και ανέβασε 4 σε 10 μέρες δεν ξέρω αν το κάνει για να με τσεκάρει.Την θέλω πολύ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω οπότε σκέφτηκα να την αφήσω έναν μήνα χωρίς ίχνος προσοχής μήπως και καταλάβει ότι δεν είμαι δεδομένος και κάνω προσπάθεια τότε.Αν αυτό είναι όντως το πρόβλημα γιατί αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι ότι είμαι δεδομένος ότι δεν μπορώ χωρίς αυτήν ότι είμαι κολλημένος επάνω της τότε αφού το έκοψα κατευθείαν είναι ένας τρόπος να καταλάβει ότι δεν ητανε έτσι ;Ένας μήνας χωρίς κανένα σημάδι και μετά να της στείλω μπορεί να αλλάξει λίγο τα πράγματα στο μυαλό της ;