Διάγνωση: Μέτριο καταθλιπτικό επεισόδιο F32.1
Γεια σας. Ειμαι 20 χρονών, πριν έξι μήνες πήγα με κρίση πανικού στον ψυχίατρο και μου έγραψε μισό Depreram κάθε βράδυ..μόλις το πήρα ήταν σαν να είχα κατάθλιψη, 20 μέρες με αυτοκτονικούς ιδεασμούς ευερεθιστότητα και δεν ήθελα να βγω έξω με τίποτα. Με βοήθησε όμως στον ύπνο και σηκωνόμουν πιο εύκολα. Ερχόμαστε λοιπόν στο τώρα.. τις τελευταίες 5 μέρες ξυπνάω το πρωί και είμαι χάλια, χάλια, χάλια! Χωρίς να έχει συμβεί τίποτα είμαι λυπημένη, δεν έχω όρεξη να φάω. Νιώθω οτι δεν θα έχω μελλον, οτι δεν θα μπορώ να δουλέψω, να επιζήσω μόνη μου, να παρακολουθήσω τη σχολή μου.Όλο αυτό την ημέρα! Το απόγευμα συνέρχομαι ως δια μαγείας και έχω περισσότερη όρεξη και να μιλήσω και να φάω και να συζητήσω! Το βράδυ λειτουργώ! Επειδη όμως τη μέρα συνέχιζα να υποφέρω συναισθηματικά, και επειδή εκανα υπομονή να δω αν πέρασει και δεν περνούσε, σήμερα επισκέφθηκα τον γιατρό μου και μου είπε να παίρνω ένα ντεπρεραμ το βράδυ και μισό εσκιταλοπράμ oxalate 10mg το πρωί αλλα να χω φάει καλά (; Πώς θα φάω που δεν θα εχω ορεξη ποσο μαλλον ειδικά τωρα που θα αυξηθεί η αγωγή; ). Θέλω να γίνω καλά αλλα νιώθω οτι δεν θα αντέξω τις παρενέργειες και με πιάνει άρνηση ειδικά οταν εχω πανικό στο μυαλό μου τα βλέπω όλα μαύρα. Δώστε μου την υποστήριξή σας σας παρακαλώ...