προπαγανδιστικο υλικο υπονοει οτι συνεργαζομαι με ατομο που δεν εχω σχεση με αυτο
εδω και πολυ καιρο βλεπω σε πολα σημειο γυρω μου φωτογραφικο υλικο και βιντεο προπαγανδας που αποσκοπει στη πλυση εγκεφαλου μου και στην εξωφρενικη για μενα απαιτηση τους να μου επιβαλουν προσωπο που δε το αποδεχομαι γιατι αυτο εξυπηρετει τα συμφεροντα τους οσο προσπαθει να με εξαπατησει παριστανοντας το συναισθηματικο προσωπο που δηθεν ειναι μεσα στο συναισθημα ενω στη πραγματικοτητα οι πραξεις του δεν εχουν καμια σχεση με συναισθημα αλλα ειναι πραξεις του ειναι πραξεις ψυχρης λογικης που εξυπηρετουν συμφεροντα πρακτορων απο αλλες χωρες και εδω και πολυ καιρο προσπαθουν να με υπνοωτισουν με βιντεο και φωτογραφιες νομιζοντας οτι ετσι θα μου αλαξουν γνωμη και εχουν λυσαξει γιατι αποδειχτηκα εξυπνοτερος απο αυτους και οταν ξαποστειλα το υλικο αυτο γραφοντας απο κατω οτι δεν επιθυμω να το βλεπω πατοντας το Χ στη καρτελα του με απιστευτο θρασος εκαναν σαμποταζ στα βελακια < > του υπολογιστη για να με πηγαινουν αλανταλον ως αντιποινα γιατι ειμουν υποχρεωμενος κατα την αποψη τους να τα αποδεχομαι ολα αυτα που εξυπηρετουσαν το μεντορα τους για να αποδειξουν οτι με παραμυθιασαν σε ολο το κοσμο και να με κοροιδεψουν σα να ειμουν ηλιθιος απαιτω εδω και τωρα να εξαφανισετε το υλικο αυτο απ τα ματια μου αλλιως θα το σουταρω χωρις δευτερη σκεψη δε μπα να κοπανηθειτε κατω εκτος αν θελετε να γινετε ρεζιλι των σκυλιων παντου και να μαθουν ολοι οτι προσπαθειτε να μου επιβαλετε το μεντορα σας με το ζορι για να σας κρεμασουν κουδουνια και να γελασει το συμπαν μαζι σας πρωτα με τρελανατε στις παρεμβολες και τωρα φαγατε οτι λεφτα μου εδειναν για μιλαω αλλου και δε σας λεω να ντραπειτε για ολα αυτα γιατι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο αλλα ζητε για να τα παιρνετε απο τον αυτου εξοχοτης που σας πληρωσε για να τα κανετε ολα αυτα και να βαλετε λογια στους γονεις μου γιατι νομιζετε οτι ετσι θα με εξαναγκασετε να παω στον αυτου εξοχοτης για να τα τσακωνετε και να τον προσκυνατε για τα λεφτα