φυσιολογικο ειναι.Μην ανυσυχεισ
Printable View
φυσιολογικο ειναι.Μην ανυσυχεισ
δεν νομιζω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να του λες οτι γινεται αντρας γιατι περα απο το οτι τον προβληματιζεις , δεν ειναι κι αληθεια...
τα αγορακια εχουν στυση απο νεογεννητα, χωρις να εχει σχεση αυτο με σεξουαλικη ικανοτητα...
θα μπορουσες να του λες να μη δινει σημασια κι οτι συμβαινει σε ολα τα αγορακια.
του το λεω και αυτο.απλα παλιοτερα δεν αναρωτιοταν ενω τωρα ειναι πολυ περιεργος.ισα ισα μολις του λεω οτι γινεται αντρας το πενρει και πανω του.
αντε,καιρος να του εξηγεις τι ειναι προφυλακτικο ;)
χεχεχε ναι ε ... εχ τα μικρα τι φαση που εχουν :DQuote:
Originally posted by panikoula
του το λεω και αυτο.απλα παλιοτερα δεν αναρωτιοταν ενω τωρα ειναι πολυ περιεργος.ισα ισα μολις του λεω οτι γινεται αντρας το πενρει και πανω του.
:))
μηπως ειναι κληρονομικη?
τον πατερα του τον εψαξες?
Quote:
Originally posted by researcher
μηπως ειναι κληρονομικη?
Δεν καταλαβα τι ακριβως ενοεις.
Χεχε…πραγματικό περιστατικό σχετικό με το θέμα:
Παιδάκι βγαίνει από το μπάνιο και ρωτά τη μαμά τι είναι αυτό που έπαθε…
Η μαμά λοιπόν λέει ‘ααα δεν είναι τίποτα, να, βλέπεις, είναι θυμωμένο’. Το παιδάκι μένει και σκέφτεται και ρωτά γιατί να είναι ‘θυμωμένο’. Η μαμά απαντά ‘ποιος ξέρει, φαίνεται κάποια σκανταλιά θα έκανες’.
‘Μα εγώ δεν είμαι θυμωμένος’ λέει το παιδάκι. ‘Αυτό θυμώνει από μόνο του’ λέει η μαμά.
Τι λέτε ότι κατάλαβε το παιδάκι?? :)
αγαπητή πανικούλα
είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στο αγοράκι σου.
Νομίζω θα ήταν καλό να του πεις ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα αγοράκια, δεν είναι κάτι κακό και είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει.
Πιστεύω στην ηλικία που είναι το παιδάκι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το καθησυχάσεις ότι δεν είναι κάτι κακό που του συμβαίνει για να μην ανησυχεί. Περισσότερες εξηγήσεις και λεπτομέρειες νομίζω δεν είναι σε ηλικία που μπορεί να αντιληφθεί απόλυτα.:)
panikoula , sorryQuote:
Originally posted by panikoula
Quote:
Originally posted by researcher
μηπως ειναι κληρονομικη?
Δεν καταλαβα τι ακριβως ενοεις.
ηθελα να κανω ενα αστειακι ,
ευχομαι να μην στενοχωρηθεις γι αυτο
δεν εγινε αντιληπτο (εγω φταιω το διατυπωσα χαλια)
δε θα ηθελα ομως να δωσω διευκρινισεις καπως χανει το νοημα κ σιγα το νοημα δηλαδη
αυτα.
μια διαδυκτυακο συγγνωμη λοιπον
σου ευχομα να χαιρεσαι το παιδακι σου και εσενα!
οτι πρεπει να ειναι πολυ θυμωμενος οταν βλεπει γυναικες ....Quote:
Originally posted by marina38
Η μαμά λοιπόν λέει ‘ααα δεν είναι τίποτα, να, βλέπεις, είναι θυμωμένο’. Το παιδάκι μένει και σκέφτεται και ρωτά γιατί να είναι ‘θυμωμένο’. Η μαμά απαντά ‘ποιος ξέρει, φαίνεται κάποια σκανταλιά θα έκανες’.
‘Μα εγώ δεν είμαι θυμωμένος’ λέει το παιδάκι. ‘Αυτό θυμώνει από μόνο του’ λέει η μαμά.
Quote:
Originally posted by marina38
Θα συμφωνήσω με τον/την Ypomoni,
Για το παραπάνω, με τη λογική ότι δεν ισχύει, δε νομίζω ότι είναι κι η καλύτερη εξήγηση.
Άλλωστε ένα παιδικό μυαλό μπορεί να μπλέξει τα πράγματα...δεν έχει στήση επειδή είναι \"κακό παιδί\" και \"κάνει σκανταλιές\" :-)
Εγω του λεω οτι δεν ειναι κακο αυτο και οτι γινεται αντρες.
Την ίδια απορία έχουμε όλες οι μαμάδες που έχουμε γιούς, μου φένεται!
Όταν είχε ρωτήσει την παιδίατρο η θεία μου, της είχε πει να του πει ότι είναι ένα νευράκι εκεί όπως έχουμε σε όλο μας το σώμα, μόνο που στο συγκεκρημένο σημείο το νεύρο κάνει το πουλάκι του να σηκωθεί.
Τώρα τί να σου πω?? Δεν ξέρω κι εγώ τί θα κάνω όταν έρθει η ώρα.