Θέλω να το βγάλω από μέσα μου, outing
Εγώ 42, συνειδητοποιημένος γκέι από τα 18, πάντα κρυφά, χωρίς εξέλιξη προσωπικής ζωής, παρά ελάχιστα.
Άτυχος ή ανεπαρκής, δε ξέρω, όσες φορές με συγκίνησε κάτι, ήταν με άτομα στρεητ προσανατολισμού (έτσι έδειχνε τουλάχιστον). (Ναι συμβαίνει πολύ συχνά να ερωτεύονται οι γκεη κάποιον στρέητ, όπως και υπήρξαν πολλές κοπέλες που μου είχαν εξομολογηθεί τον έρωτά τους, χωρίς να ξέρουν βέβαια)
Αυτός, νέος συνάδελφος, 30 χρ, παιδάκι, πολύ όμορφος και με μια ευαισθησία και καλωσύνη που ξεχειλίζει και τον κάνει ακόμα πιο όμορφο.
Στην αρχή η επαγγελματική μας σχέση ήταν μάλλον παρεξηγημένη, με ψυχρότητα.
Όταν ξεκαθάρισε πως υπήρχε εκτίμηση, ξεκίνησε να μου πιάνει τη κουβέντα.
Με κοπλιμέντα του, με τρυφερά λόγια αυτός, με τρυφερά κι εγώ, αυτό ήταν, ξεσηκώθηκα.
Νομίζω όμως, πως παρά το γεγονός πως το ένστικτό μου μου έχει κάνει κλικ με αυτόν, οι σχέσεις που είχε ως τώρα (από όσο έμαθα) ήταν με γυναίκες.
Αυτό με πόνεσε πιο πολύ και με κάνει και να αισθάνομαι λιγότερός του.
Σε κάποια κουβέντα μας του "ζωγράφισα" λίγο πως κάτι συμβαίνει με μένα και τη σεξουαλικότητά μου, δε ξέρω τι κατάλαβε. Πάντως συνεχίζει κανονικά να έχει επαφή μαζί μου, να μιλάμε γλυκά, να τον στηρίζω, να με στηρίζει, να τον λέω μικρούλη, να με λέει αστέρι και άλλα όμορφα.
Θέλω να το βγάλω από μέσα μου και όπως βγει. Με έχει κάνει να μη με νοιάζει να κάνω outing. Κι ας το πει παντού.
Φοβάμαι όμως πως ακόμα και η ψυχή του να το θέλει, ακόμα και η καρδιά του να το θέλει, δε θα θέλει το σώμα του. Συμβαίνει...
Απλώς θέλω να το βγάλω από μέσα μου και κάποιος να με χαϊδέψει...