Originally Posted by
Georgia.d678
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο περιεκτική γίνεται αν και δεν το έχω πολύ. Με το παιδι που βγαίναμε (έστω Γιώργος) φαινόταν να υπάρχει συναίσθημα και από τις δυο πλευρές. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό απλά έβγαινε 24/7 με την παρέα πραγμα που με οδήγησε στο να το τελειώσω τον Ιούλιο καθώς πέρα από αυτο και οι δυο είχαμε κανονίσει το προγραμμα διακοπών μας με τις παρέες μας οποτε ούτε το καλοκαίρι θα υπήρχε κάποια επαφή και ήδη η κατάσταση ήταν λιγο περίεργη όπως ανέφερα. Να τονίσω οτι και αυτος ήταν σκεπτικός για το καλοκαίρι απλά εγω το τελείωσα πρώτη. Όταν το τελείωσα μου βγήκαν και εμενα κάποια νεύρα για την όλη κατάσταση και αντίστοιχα και αυτος κράτησε αμυντική στάση. Τον Σεπτέμβρη του έστειλα μήνυμα να βρεθουμε και μου απάντησε πως ‘Πιστεύω δεν θα μας κάνει καλο’. Η αλήθεια έπεσα όντως σε κατάθλιψη, οχι για την απόρριψη αλλα γιατι πραγματικά τον ηθελα ακόμα ωστόσο πηρα την απόφαση οτι τελείωσε η κατάσταση και οτι πρέπει να το αποδεχτώ με τον καιρό μέσα μου. Τοτε τον έβγαλα από τους στενούς στο Instagram (που τον είχα και όλο το καλοκαίρι παρ’οτι δεν ειμασταν μαζί όπως αντίστοιχα με είχε και αυτος) και λίγες μέρες αργότερα, όταν το κατάλαβε, με εβγαλε και αυτος. Τωρα, μια εβδομάδα πριν για την ακρίβεια, δηλαδή 3 μήνες μετα βλέπω ξαφνικά στορι στο Instagram στενούς από αυτόν. Και ξανά έβαλε και άλλο. Ακόμα δεν τον εχω βάλει και ειμαι σε μεγάλο δίλλημα. Αμα δεν με ένοιαζε ακόμα προφανως δεν θα είχα θέσει καν το θέμα έδω ωστόσο ακόμα με καίει αλλα δεν θελω να τον βάλω και να θεωρήσει οτι έχει το δικαίωμα να εισβάλλει στη ζωή μου οποτε θέλει αυτος. Επίσης σκέφτομαι οτι είναι και καραντινα οποτε μπορεί απλά να ψάχνεται και να σκέφτηκε την ετοιμη λύση. Από την άλλη φοβάμαι οτι αν δεν τον βάλω μετα από λιγο θα με βγαλει και αυτος γιατι θα πάρει το μήνυμα οτι δεν ενδιαφέρομαι. ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..