Κόλλημα με τον αδερφό μου
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. θα ήθελα να συζητήσω με κάποιον αυτό το πρόβλημα και να μου πειτε τι νομίζετε. Έχω απίστευτο κόλλημα με τον αδερφό μου. Είμαστε άντρες και δίδυμοι. Δεν το πάω στο ερωτικό, τουλάχιστον νομίζω ότι δεν το πάω στο ερωτικό. Ήματαν πάντα πολύ δεμένοι. Στο σχολείο προσπθούσαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να μας χωρίσουν για να μην είμαστε όλη την ήωρα μαζί. Παρέες πάντα είχαμε και συνήθως διαφορετικές. Παρόλα αυτά οι "έξω" μας αντιμετωπίζουν σαν ένα. Όλοι με ρωτάνε για εκείνον και όλοι τον ρωτάνε για μενα. Γενικά αν δεις τον έναν από εμάς ψάχνεις τον άλλον. Νιώθω ότι έχω μια εξάρτηση μαζί του (ισχύει το ίδιο και για αυτόν αλλά εφόσον εγώ γράφω α μιλάω για το τι νιώθω εγώ). Και αυτό που νιώθω.. είναι ότι τον αγαπώ, ότι θέλω να μαι συνέχεια μαζί του. Και δεν τον βαριέμαι απλά τον θέλω να ναι δίπλα μου. Αν εξαιρέσει κανείς το σεξ, είναι λες και είμαστε σε σχέση.Από μικρά κοιμόμασταν μαζί, οι γονείς μας μας χώριζαν γενικά κοιμόμασταν κρυφά μαζί όο μπορούσαμε. Μέχρι και κρυφά βγαίναμε μαζί. Γυμναστήριο πάμε μαζι πάντα. Έχουμε κάνει (και τώρα κάνουμε) και μπάνιο μαζί. Ερωτικούς συντρόφους έχουμε και οι 2 κανονικά ανά διαστήματα. Δεν ζηλεύω ούτε ζηλεύει. Αλλά θέλω η σχέση μου να τον αγαπάει. Νιώθω ότι αν δεν τον αγαπάει δεν αγαπάει ούτε εμένα (γενικά το λέω, τώρα είμαι μόνος). Βασικά δεν ξέρω αν είναι νορμάλ όλο αυτό ή όχι.. δεν τον βλέπω ερωτικά αλλά τον θέλω..δεν ξέρω αν βγάζει νόημα. Τον κοιτάω και είμαι ευτυχισμένος.