Μικροβιοφοβια για HIV και ηπατίτιδα c.
Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ.Ειμαι γενικά σιχασιαρα, αλλά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ξεφύγει... Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου σε δημόσιο νοσοκομείο...
Μετά την εξέταση, καθώς ντυνομουν σχεδόν εσυρα τό παντελόνι μου στο πάτωμα λόγω ενός ορθοπεδικού προβλήματος, και από τότε σκέφτομαι συνέχεια μήπως είχε αίμα στο πάτωμα και κόλλησα HIV ή ηπατίτιδα c.
Απο τότε απολυμαινω τα πάντα μέσα στο σπίτι απο φόβο διασποράς των μικροβίων (όπου ακούμπησε το παντελόνι,απλυτοθηκη, κλπ). Διάβασα στο ίντερνετ ότι ο ιός της ηπατίτιδας c επιβιώνει στο περιβάλλον μέχρι 6 εβδομάδες και παρόλο που αυτό το διάστημα πέρασε, εγώ ακόμα το σκέφτομαι...
Βγάζω τις σακούλες με τα σκουπίδια μου και εκτός ότι φοράω γάντια, προσέχω μανιωδώς και να μην ακουμπήσω με τα ρούχα μου τη σακούλα...Μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να ακουμπήσω κάτι "μολυσμένο" με πιάνει κρίση άγχους και μου κόβεται η ανάσα!!!
Έχω φτάσει σε σημείο να σιχαίνομαι ακόμα και τους γονείς μου... Δεν αντέχω άλλο! Πρέπει σε λίγο καιρό να επισκεφτώ τον γιατρό μου για εξέταση και φοβάμαι να πάω μην συμβεί πάλι το ίδιο! Όταν τα εκμυστηρευτηκα στην κολλητή μου ,μου είπε ότι είναι γελοίος ο λόγος που με πιάνει η κρίση άγχους... Νιώθω πλέον ότι δε ζω... Κοιμάμαι και ξυπνάω με το άγχος των μικροβίων...