Originally Posted by
Faihh95
Γεια σας παιδια! Εχω ενα θεμα γενικα με την κολλητη μου.. κανουμε παρεα περιπου δεκα χρονια και τα τελευταια χρονια περιπου 5 εχει γνωρισει εναν ανθρωπο (ειναι gay το λεω απλα σε περιπτωση που μου πειτε αν την γουσταρει)οπου κανουν πολυ παρεα οπως κ εγω μαζι της ... ο συγκεκριμενος δεν καταλαβα τον λογο αλλα δεν με χωνεψε απο την πρωτη στιγμη που με γνωρισε! Συνεχεια μπυ μιλαγε με κακια και με προσβαλλε χωρις ποτε να εχω δωσει καποια αφορμη... ασφαλως και μετα απο ολα αυτα δεν τον χωνευω εννοειται ..το θεμα ειναι οτι η φιλη μου ας πουμε τον κραζει μερικες φορες σε μενα και αυτο με κανει να αναρωτιεμαι αν κανει το ιδιο και για μενα σε εκεινον.. με στεναχωρει που τον εχει τοσο κολλητο οσο εμενα απο την στιγμη που και η ιδια τον κραζει... θα ηθελα πολυ να του την πω μια μερα .. δν ξερω αν θα τσακωνομασταν αλλα δεν το εκανα και κρατιεμαι επειδη δεν ηθελα να χαλασουν οι σχεσεις μας και οταν μαζευοντε εγω να μην ειμαι στην παρεα και να χανω χρονο με την κολλητη μ γιατι λειπει συχνα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων..πλεον ομως εχω ξενερωσει με ολο αυτο και σκεφτομαι μηπως ξεκοψω απο εκεινη .. δεν λεω με εχει βοηθησει σε πολλα οπως κ εγω αλλα αυτο το να τον κραζει σε μενα και την αλλη να του συμπεριφερεται με τοση αγαπη οπως και σε μενα με κανει να νιωθω περιεργα και να σκεφτομαι οτι ισως λεει και σε αλλους για μενα οπως κανει και σε εκεινον..