Originally Posted by
Αποτυχημένη
Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 3 χρόνια. Όταν ήμασταν κοντά στους 4 μήνες τον απάτησα δύο φορές με διαφορετικό άτομο και την δευτερη φορά ήμουν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ήταν οι πρώτες φορές που δοκίμαζα και η αλήθεια είναι ότι η φίλη που ήταν μαζί μου εκείνη την μέρα ωθούσε το ένα από τα αγόρια της παρέας να κάνει κίνηση μαζί μου ενώ ήξερε ότι είχα σχέση και είναι χρόνια φίλος της το αγόρι μου και η οποία συμμετείχε στη πράξη αργότερα. Δεν ξέρω γιατί το εκανε. Εγώ ήμουν εκτός ελέγχου. Δεν θα το έκανα αν ήξερα τι συνέβαινε γύρω μου. Την πρώτη φορά που πήγα με άλλον δεν ξέρω αλήθεια γιατί το έκανα. Ίσως, για επιβεβαίωση και επειδή είχα πιει λίγο αλκοόλ να αφεθηκα πιο εύκολα. Το μετάνιωσα την ίδια στιγμή. Είπα στον εαυτό μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Δεν του είπα ποτέ την αλήθεια και σκεφτηκα ότι θα το αφήσω πίσω και θα είμαι αφοσιωμένη σε αυτόν και θα τον αγαπώ. Έτσι και έγινε. Περνάμε ωραία μαζί αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να έχω τύψεις και να νιώθω ότι πρέπει να του μιλήσω γιατί τον προδοσα και δεν του αξίζει όλο αυτό και να χαραμιζεται μαζί μου. Ούτε και μένα μου αξίζει ένας άνθρωπος να με φροντίζει, να με νοιάζεται να με αγαπάει και να μου το δείχνει καθημερινά, γιατί δεν είμαι εντάξει. Δεν ξέρω τι να κάνω τον αγαπάω πάρα πολύ έχουμε περάσει πολλά καλά και κακα πράγματα μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρω τι θα σκέφτεστε ότι μόνο οι πουτανες τα κάνουν αυτά και εγω από τότε σε αυτή την κατηγορία έχω βάλει τον εαυτό μου και δεν σταμάτησα ποτέ να με κατηγορώ για αυτα που έκανα. Φοβάμαι να του μιλήσω ξέρω ότι θα νιώσει προδομένος και θα με μισήσει και είναι απόλυτα λογικό. Αλλά νιώθω ότι όσο αυτή η σχέση συνεχίζει χωρίς να ξέρει την αλήθεια, θα ζουμε ένα ψεμα και δεν του αξίζει. Ενω ότι πάθω εγώ μου αξίζει και με το παραπάνω. Σκέφτηκα να του πω να χωρίσουμε χωρίς να του πω την αλήθεια απλά για να τελειώνει όλο αυτό και να βρει στο μελλον μια κοπέλα σωστή που δν θα του φέρθει με αυτόν τον τρόπο. Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω; Να του πω την αλήθεια μετά από τόσο καιρό και ότι γίνει αν και φοβάμαι πάρα πολύ να του πω την αληθεια ή να χωρίσουμε χωρίς να μάθει την αλήθεια; Αν και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μάθει τι έκανα γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό.
Γνώρισα το καλύτερο παιδί που θα μπορούσα να γνωρίσω και τα έκανα σκατα. Είμαι σε απόγνωση. Έπρεπε να του πω να χωρίσουμε όταν είχαν γίνει όλα αυτά αλλά πιστεύα ότι θα μπορούσε να διορθωθεί όσο περνούσε ο καιρός...όμως πάντα ένιωθα άσχημα για ότι του είχα κάνει. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και πολλές φορές σκέφτομαι σαν λύση την αυτοκτονία για να ηρεμήσω γιατί ξέρω ότι ποτέ δε θα βρω το θάρρος να του μιλήσω για ότι εγινε. Δεν το λέω για να με λυπηθειτε...αλλά είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι έντονα ειδικα τον τελευταίο καιρό. Τα βράδια δεν κοιμάμαι, κλαίω και σκέφτομαι τι να κάνω για να ηρεμήσω. Σκέφτομαι ότι μόνο η αυτοκτονία μπορεί να με λυτρώσει από ότι έχω κάνει και έχω σκεφτεί και τον τρόπο. Νιώθω τόσο βρώμικη. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτά που με βασανίζουν τόσο καιρό.