Originally Posted by
mindcrime
Θες να μάθεις για την ζωή μου; Εγώ είμαι 43 και πληρώνω τις κρεπάλες που έκανα στα νιάτα μου δηλαδή την αλόγιστη κυρίως χρήση κοκας η οποία κάποια στιγμή μου έφερε την διπολική και με έκανε διπολικό. Αν έχω πάρει φάρμακα; Τόννους ολόκληρους zyprexa, seroquel, trileptal, tegtettol, lamictal, effexor, cipralex, paxil, ladoce, concerta, hanax, stedon, hypnosedon, modiodal. Αυτά τα έχω πάρει στην ζωή μου. Τώρα αυτή τη στιγμή δεν παίρνω φάρμακα αλλά τα έκοψα πρόσφατα, και έχω κάνει δύο διακοπές στην ζωή μου. Μία πριν από λίγα χρόνια και μία πρόσφατα με ένα κενό ετών που δεν έπαιρνα καθόλου και δεν υποτροπίαζα ή αν υποτροπίαζα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να καθυστερήσω την λήψη όσο δυνατόν περισσότερο μπορούσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν χρειαστώ στο μέλλον θα πω όχι ή θα νιώθω ενοχές γιατί θα παίρνω φάρμακα.
Κοίταξε να δεις η δουλειά είναι κατά κάποιο τρόπο μία θεραπεία, γιατί απασχολεί το μυαλό σου θες με το ζόρι, θες χωρίς πάντως όπως και να έχει το απασχολεί. Τώρα το θέμα είναι και το σε ποιο τομέα δουλεύει κάποιος, αν πχ είναι στο δημόσιο παίρνει μία αναρρωτική και τελείωσε ενώ στον ιδιωτικό τομέα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Πάντως το ότι έχεις δουλειά είναι πολύ καλό!
Επίσης για να σου λύσω και μία απορία ο λόγος που σε ρώτησα για τις σεξουαλικές σου εμμονές, είναι γιατί πιστεύω πως ίσως λέω μήπως ενα εκατομμύριο πάσχω από αυτές αλλά εγώ δεν έχω με δικά μου άτομα και τέτοια περισσότερο θα το έλεγα με σκέψεις. Τέλος πάντων όπως και να έχει, όταν με το καλό λήξει η καραντίνα σκέφτομαι να πάω σε έναν υπνωτιστή να το συζητήσω μαζί του να του πω τι πιστεύω ότι μπορεί να συμβαίνει και να μου πει την άποψη του και αν μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό. Who knows....