Απλά θέλω σε κάποιον να μιλήσω
Γεια σας και καλή χρονιά να έχουμε. Θα ήθελα να γράψω κάτι που με πόνεσε πάρα πολύ καθώς δεν εμπιστεύομαι κανέναν γύρω μου για να τα πω και ούτε θέλω να με λυπούνται. πηγαίνω σε δύο σχολές. Πανεπιστήμιο και μπαρμπερισα. Αυτό το κάνω επειδή δεν πιστεύω πως μπορώ να βγάλω την σχολή μου. Καθώς μεγάλωνα δεν είχα και πολύ στήριξη. όταν πήγαινα να δώσω πτυχίο αγγλικών και στο λοουερ και στο προφισιενσι η οικογένεια μου μου έλεγε 'σιγα μην το παρεις'. Όταν πήγα να μαθω κιθάρα, μετά από έναν μήνα μου είπα 'τι μόνο αυτό έμαθες;' Μαγειρεύω πάρα πολύ καλά αλλά κανένας δεν δοκιμάζει από τα φαγητά μου. Μόνο το αγόρι μου. Η οικογένεια μου μου λέει 'ουτε αυγό δεν ξέρεις να φτιάχνεις' Μόλις μπήκα στο πανεπιστήμιο μου είπαν 'Σιγα μην το τελειωσεις' όταν είπα πως θέλω να δώσω για δίπλωμα είπαν 'θα στουκαρεις πουθενά, η "Μαρία" (μικρότερη αδερφή μου) θα μπορούσε να οδηγήσει, εσύ όχι' Νιώθω πως η αδερφή μου με μισει και δεν ξέρω τον λόγο. Είναι πιο όμορφη από εμένα και είχε πάντα καλύτερους βαθμούς. Συνέχεια μου λέει με άσχημο τροπο ότι την ζηλεύω και με μειώνει συνέχεια. Μια φορά είπε μπροστά στην παρέα μου και στην δική της 'Πειτε εγώ δεν είμαι ομορφότερη;'.. Πριν λίγες μέρες ο ξάδερφος μου ήθελε να του βάψω τα μαλλιά. Ξεκίνησα να του τα βάφω και μπήκε μέσα η μικρότερη αδερφή και άρχισε να λέει ότι δεν θα έχω ούτε έναν πελάτη ότι δεν ξέρω να τα βάφω και μετά μπήκε και η άλλη η μικρή μου αδερφή και έλεγαν και οι δύο πόσο άχρηστη είμαι. Παράτησα την βαφή έβγαλα τα γάντια τα έδωσα στην "Μαρία" και λέω Καντά εσύ που ξέρεις και άρχισε να τα κάνει και είπε η άλλη μου αδερφή 'ουτε εσύ ξέρεις να τα κάνεις αλλά από την ολια καλύτερα τα κανεις' και είπε η "Μαρία" στοχεύω για κάτι καλύτερο από αυτό δεν θα γίνω κομμώτρια εγώ'. Μια μέρα μιλούσα αγγλικά και λέει η μικρότερη. Σαν την "Μαρία" δεν τα μιλάς εκείνη ξέρει πολύ καλύτερα και ντύνεται και πιο ωραία από εσένα.
Μετά από όλα αυτά νιώθω πολύ χάλια. Νιώθω ότι είμαι άχρηστη. Ότι δεν αξίζει που ζω. Θέλω να τα παρατήσω όλα και να εξαφανιστω από την γη. Γιατί με κάνουν έτσι; Εγώ πάντα καλά λόγια έλεγα και τις ενθαρρυνα για όλα. Γιατί με κάνουν έτσι; Είναι ασηκωτο όλο αυτό που νιώθω. Ουτε που τις κοιτάω πια. Νιώθω σαν να μην έχω αδερφές.
Το ξέρω ότι έχω τοξική οικογένεια. Αν μπορούσα θα έφευγα. Δεν έχω λεφτά δικά μου ομως.
Είναι βιολογικες μου αδερφές