Originally Posted by
Lemonpie5
Και τα δύο με πνίγουν: και οτι πρέπει να υποκρίνομαι, ενώ μέρα με τη μέρα ξενερώνω και έχω φτάσει και στο σημείο να τον σιχαίνομαι ή να θέλω να ξεσπάσω πάνω του τα νεύρα του εγκλεισμού, και ότι δεν μου βγαίνει με τίποτα να ανταποδώσω μεγάλα (τουλάχιστον για τα κυβικά μου) λόγια.
Δεν μου λείπει καθόλου, και όταν προσπάθησε να βρει τρόπο να έρθει, ανακουφίστηκα που τελικά δεν γινόταν.
Γνωρισα καποια νεα ατομα, λογω σπουδων που ξεκινησα. Βγηκαμε μονο μια φορα για καφε και μετα αρχισε η καραντινα
Μιλαμε με μηνυματα κυριως, και ακομα και με αυτους, που δεν τους ξερω καλα, νιωθω πως μιλαω πολυ πιο ευχαριστα απο οτι με το αγορι μου. Εχω περισσοτερα κοινα να συζητησω
Ειχα ξεκινησει να μιλαω και να βγαινω και με καποιες κοπελες που γνωρισα απο τη δουλεια και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα
Και λεω, τι ωραια ειναι να μιλας με ατομα που εχεις κατι να πεις και δεν ειναι τεμπελες/τεμπεληδες που ασχολουνται μονο με το ινστα και τις σειρες. Αφηστε που νιωθω πιο ανετα να κανω και πλακα, και εχουμε και παρομοιο χιουμορ, συνεννουμαστε μια χαρα. Τοσα χρονια δεν ειχα γνωρισει ανθρωπους με ενδιαφεροντα, παρα μονο τις πρωην φιλες μου που ενδεικτικα να πω σημερα οι περισσοτερες ειναι ετοιμες να παντρευτουν και εξαρτωνται οικονομικα απο τους "αρραβωνιαστικους" και καποιες εχω δει να πανε εκδρομες σε μοναστηρια (!) και στη συνεχεια τους συμφοιτητες μου που ηταν εντελως ξενερωτοι και σνομπ.
Ελπιζω καποια στιγμη να βρω και εναν τετοιο συντροφο
Οσοι γνωριζω ειναι αχρηστοι, τεμπεληδες, χωρις ενδιαφεροντα, οπως ειναι και αυτος που εχω τωρα.
Δεν μπορω εναν ανθρωπο που δεν εχει χομπι και σαπιζει ολη μερα στον υπολογιστη , στις σειρες και στα παιχνιδια. Ο συγκεκριμενος ,ηταν υπερβαρος, αλλα αδυνατισε λογω μιας περιπετειας με την υγεια του και γκρινιαζει που του εχει μεινει λιγη κοιλια, αλλα αντι να κανει κατι γι αυτο, μονο γκρινιαζει, για να του πω εγω "μια χαρα εισαι" και να επαναπαυθει. Επισης, δεν εχει σταθερη δουλεια, ουτε καποια ειδικευση, και αντι να δει τι θα κανει με το μελλον του, παιζει παιχνιδια και αραζει στο pc. Εγω εναν τετοιο ανθρωπο δεν τον θελω στη ζωη μου. Σιχαινομαι τους βολεμενους , που δεν εξελισσουν τον εαυτο τους σε κανενα επιπεδο και μετα τους φταινε ολοι οι υπολοιποι.
Νομιζω πως αξιζω καποιον πολυ καλυτερο, απλα μεσω ιντερνετ αντε να βρεις καποιον της προκοπης. Ελπιζω οταν τελειωσει η καραντινα και μιας που αρχισα να ανοιγω τον κυκλο μου να ερθω σε επαφη με ατομα που ταιριαζω περισσοτερο.