Originally Posted by
Rosie43
Γεια σας,
Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ το θέμα μου μαζί σας για να δω πως μπορώ επιτέλους να το αντιμετωπίσω γιατί ομολογώ ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ στην καθημερινότητά μου και στη ζωή μου γενικότερα. Φοβάμαι παθολογικά ότι έχει σχέση με γιατρούς και ότι αυτό περικλείει και συνεπάγεται. Δεν αντέχω να βρίσκομαι σε νοσοκομείο, με λούζει κρύος ιδρώτας όταν πρέπει για κάποιο λόγο να επισκεφτώ κάποιον γιατρό για θέμα υγείας και κυριολεκτικά παθαίνω κρίσεις πανικού σε σημείο που και για ένα απλό κρυολόγημα ο εκάστοτε γιατρός δυσκολεύεται να με εξετάσει λόγω της ταχυπαλμίας μου. Δεν συζητώ για βελόνες, εξετάσεις αίματος κπλ... Έχω τάσεις λιποθυμίας και μόνο στη σκέψη της βελόνας! Το θέμα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο καθώς δημιουργεί πρόβλημα και στη ζωή μου, καθώς ενώ από τη μια θέλω να μείνω έγκυος και να αποκτήσω ένα παιδί από την άλλη τρέμω στην ιδέα των εξετάσεων, του τοκετού και όλη τη διαδικασία. Είναι φυσιολογικά αυτά που αισθάνομαι και φοβάμαι; Δεν ξέρω πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω και να τα ξεπεράσω.
Ευχαριστώ