Επανερχεται η παθηση αλλα δε θελω να παρω χαπια
Καλησπέρα. Σταμάτησα την αγωγή Αντικαταθλιπτικών δεύτερη φορά λογω αυξησης βαρους. Δεν προκειται να ξαναπαρω χαπια δε μου κανουν τα ρουχα μου και δεν εχω χρηματα να αγορασω καινουργια. Την πρώτη φορά που Τα σταμάτησα μετά από δύο μήνες επανήλθαν όλα Τα άσχημα Βιώματα μου , οι φοβιες η αγοραφοβια , το κοινωνικο αγχος Τόσο έντονα που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Ξεκίνησα ξανα την αγωγη , μουδιασαν τα ασχημα επανηλθα ομως μαζι επανηλθε και αυτη η ορεξη που τρως σαν αβουλο πραγμα τεραστιες ποσοτητες και δε σταματας. Τα χαπια ηταν ζολοτριν. Έκανα ψυχοθεραπεία με ψυχιατρο οπου αποδειχτηκε επιεικως ανιδεος
Να φανταστειτε καθε φορα δε θυμοταν καν σημαντικα θεματα που λεγαμε. Χάπια δεν πρόκειται να παρω ξανα. Εδω κ δυο μηνες τα εχω κοψει. Μαζι με την περιοδο λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα, οσες ειναι γυναικες καταλαβαινουν ποσο επωδυνο ειναι η περιοδος σε θεμα ορμονων κ ψυχολογιας, εγινα παλι αυτο το φοβισμενο αβουλο γεματο μισος πλασμα. Εχω κακοποιηθει μικρη απο το πατερα μου , κατι που δε μπορεσα ποτε να ξεπερασω. Εχω παθει ψυχωσικο σοκ απο χασισι και εχω νοσηλευτει σε κλινικη στα 18 μου. Ειμαι 27 σημερα και απο τοτε τα εχασα ολα. Είμαι αποφασισμένη να παλέψω με το συνδρομο διακοπης αντικαταθλιπτικων. Δε πιστευω στη σωτηρια των φαρμακων ουτε ατις ψυχοθεραπειες. Το να ακουω καποιον να μου λεει να δραστηριοποιηθω και να κανω και να ρανω με αφηνει παντελως αδιαφορη. Το να μιλαω για αυτα που εχω δε με βοηθαει να τα λυσω. Ναι εχω προβλημα με τους ανθρωπους , μου τη σπανε ολοι , πιστευω πως ολοι με αντιπαθουν, ναι αυτο οφειλεται στις λαθος πεποιθησεις που εχω απο μικρη. Και? Τι? Τιποτα. Σας παρακαλω μη με συμβουλεψετε να πληρωσω αγνωστους ωστε να μου λενε τις ππαριες τους ουτε να παιρνω χάπια και να γινω 200 κιλα. Η θα ειμαι «ευτυχισμενη» και χοντρη ή αδυνατη και αρρωστη? Δεν θελω να παω αυριο στη δουλεια... Δημιουργω εχθρες με τους ανθρωπους απο τοτε που επαθα εκεινο το επεισοδιο. Ποτε δεν ξεπερασα καποια πραγματα εχω καταλαβει τι φταιει αλλα καμια συμβουλη δε μπορει να με βοηθησει. Καμια. Μηδενιζω τον εαυτο μου και η διαθεση μου οριζεται απο τα βλεματα των αλλων. Δεν υπαρχει λυση στο προβλημα μου, αν η λυση ειναι τα χαπια την απορριπτω. Φτιαχνω σεναρια στο μυαλο μου οτι ολοι με κοροιδευουν οτι ειμαι κατωτερη απο ολους οτι διαβαζουν τη σκεψη μου. Φοβαμαι να αλλαξω δουλεια ενω το θελω οσο τιποτα! Ειμαι ανικανη να επικοινωνησω με τους ανθρωπους εχω παντα ενα κακιασμενο και ξινισμενο υφος, ποιος θα παρει μια αντικοινωνικη που δεν πιστευει στον εαυτο της? Κι αν ρωτατε πως απεκτησα την τωρινη δουλεια , με μεσο εννοοειται. Αλλιως ακομα ανεργη θα ημουν. Η ζωη χρειαζεται μαχητες κ εγω ειμαι ενα δειλο μαλακισμενο χωρις προσοντα. Οσο για την οικογενεια τον πατερα μου δε θελω να τον βλεπω στα ματια μου , οχι γιατι τον μισω η το κατηγορω, δε θελω να σπαταλω ουτε μιση σκεψη σε εναν «ανθρωπο» που βαραγε το ενα του παιδι και οχι την αδερφη μου, που παντα με υποτιμουσε και μου ελεγε πως οταν πεθανουμε να δω τι θα κανεις πως θα ζησεις
η μανα μου παντα προσπαθουσε ν κρατησει ισορροπιες αλλα δεν την εμπιστευομαι ουτε εκεινη
Εχω νοικιασει ενα σπιτι με το συντροφο μου και συμπεριφερομαι τοσο αψυχολογητ φευγω απο εκει ερχομαι στο πατρικο φευγω απο το πατρικο παω εκει πουθενα δε με χωραει ο εαυτος μου. Το καλυτερο απο ολ θα ηταν να πεθαινα να ησυχαζα γιατι θα καταληξω σε κανενα παγκακι στο τελος να ψαχνω απο τα σκουπιδια
Αυτα τα φτερα εχω εγω για τη ζωη!