Originally Posted by
Lenale
Βαριέμαι η κατάσταση με τον κορονοιο έχει κουράσει και θα κάτσω να γράψω βλακείες εδώ να περνάει η ωρα σήμερα ξεκίνησα τρέξιμο πάω με παρέα με την ξαδέρφη μ όπου είναι 30 με δύο παιδιά αλλά αποφάσισα να μήν ξαναπάω μαζί της γτ εγώ είμαι 100 κιλά και θέλω να κάνω δουλειά να αλλάξω την ζωή μ καί αυτή 90 κιλά πάλι στον κόσμο τής μ κάνει εγώ έχω δεχτεί τον εαυτό Μ έκανα δύο παιδιά και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο λογική 0 όταν γίνεσαι μαμά δηλαδή δεν υπάρχει πλέον η προσωπική φροντίδα; τεσπά της λέω άστο δεν ξαναερχιμαστε στο γήπεδο κ κλα και πηγαίνω μόνη Μ τωρα ν έχω περισσότερο focus.κοιταζομουν στον καθρέφτη μετά κάτι που το αποφεύγω κ κακώς κ διαπίστωσα ότι εγώ γενικά ήμουν πάντα άτομο πού επερνα κιλά στα μπούτια αυτή την φορά τ πόδια κ μπούτια δεν έχουν τόσο λίπος κ έχω κοιλιά κ προγουλι κάτι τ οποίο εγώ κοιλιά ποτέ δεν είχα κ έβγαλα κ ραγαδες στην κοιλιά χάλια επίσης στις γαμπες εκτός από ραγαδες έβγαλα κάτι μώβ έντονες φλέβες τι είναι αυτό από το βάρος; δύσκολα τ πράγματαάντε να φύγουν όλα αυτά ήταν ν πάω και ψυχολόγο γενικά γ αλλά ζητήματα προσωπικά αλλά επειδή αντιμετωπίζω ήδη την αλωπεκία στα μαλλιά δεν Μ βγαίνει οικονομικά οπότε ψυχολόγος θ γίνω αναγκαστικά εγώ γ τον εαυτό μ κ εσείς οποίος με συμβουλεύει τέλος πάντων τον Μάιο ξεκινάω κ δουλειά οπότε το άχγος της ανεργίας κ οι δικαιολογίες γ μασα πιστεύω δεν θ έπρεπε ν υπάρχουν πήρα ζώνη μέσης καθώς γυμνάζομαι όταν ιδρώνω για τ λίπος αλλά ρε παιδιά πώς φεύγει η κυτταρίτιδα κάπου διάβασα αλάτι κ ξίδι πως θ γλιτώσω την χαλαρότητα επίσης όταν χάσω τ κιλά ν μην κρέμεται η κοιλιά όλα αυτά πρέπει ν τ γνωρίζω από τώρα κ κανα βιβλίο θέλω ν πάρω για αυτοπεποίθηση συμβουλές τέτοια πράγματα ν μάθω ν αγαπάω τον εαυτό μου.