Έγραψα το διήγημα που επισυνάπτω σε κείμενο word πριν από 10 περίπου μήνες, πριν δηλ. ακόμη ασχοληθώ με το e-psy. Το έχω τροποποιήσει σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και σας το παρουσιάζω. Δεν είναι το πρώτο, δεν είναι το μοναδικό κι ελπίζω ούτε και το τελευταίο..
Θα μου πείτε γιατί το δημοσιεύω εδώ κι όχι σε κάποιο blog ας πούμε...Πρώτα απ\' όλα,νοιώθω αρκετά άνετα για να το κάνω εδώ και κατά δεύτερο λόγο, το θέμα που πραγματεύεται η ιστορία του, θα μπορούσε να συζητηθεί σαν ξεχωριστό θρέντ σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας όπως αυτό...
Από την άλλη μεριά ελπίζω να αποτελέσει κι ένα εφαλτήριο, για να δούμε κι από άλλα μέλη δείγματα γραφής τους στο πεζό λόγο.
Το ύφος είναι απλό και κατανοητό. Απέφυγα τους λυρισμούς σ\' ένα κείμενο που ανήκει στη σημερινή εποχή και που η γλώσσα εμπεριέχει στοιχεία που πριν 30 χρόνια - για να μη πω λιγότερο - ήταν παντελώς άγνωστα.
Είναι 15 σελίδες σε word κι όποιος δεν βαριέται να το διαβάσει, θέλω να πιστεύω πως δεν θα χάσει άσκοπα το χρόνο του.
Κάθε σχόλιο δεκτό.....
Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, το τραγούδι που αναφέρεται στη πρώτη παράγραφο, μπορεί να το ακούσει στο παρακάτω λίνκ :
http://www.youtube.com/watch?v=07iygn2lqx0