Θα το πω για να βγει απο μεσα μου...
Καλησπέρα σας... Αντιμετωπίζω ενα θεμα που δεν έχω πει ποτέ στην ζωή μου σε κανέναν και με βαραίνει... Θελω να το πω..να βγει απο μεσα μου... Πολλοι μπορεί να το βρείτε γελοίο και αχάριστο... Παρόλα αυτά το πρόβλημα υπάρχει... Παιδιά... Ντρέπομαι για το σπίτι μου.. Απο μικρό παιδί θυμάμαι ολα τα παιδιά καλούσαν σημμαθητες και παίζανε στα σπίτια τους ενώ εγώ ποτέ διότι ντρεπομουνα... Μένω σε μια πολυκατοικία παλιά.. Σε ενα διαμέρισμα που θα ελεγα είναι μεγάλο διαμέρισμα και σε αυτό δεν έχω παράπονο... Η πολυκατοικία είναι ατημέλητη και κανείς δεν ενδιαφέρεται για να την φτιάξει αν και καναμε πρόταση πολλες φορες στους ενοίκους να δώσουν ενα μερίδιο για να φτιαχτεί η εξωτερική εμφάνιση της πολυκατοικίας εμφανισιακά αλλα και θέματα μόνωσης κτλ... Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.. Το ψυχολογικο κομματι φουντοσε οταν ηρθε κάποιος και κατεβενε της σκάλες και μου είπε με ενα υφος... Μα καλα ποιος μένει εδώ.. Είναι χάλι μαύρο το κτίριο... Με πλήγωσε αυτό μιας και μιλούσε για την πολυκατοικία οπου μένω... Ντρέπομαι μέχρι και το ντελιβερι να πληρώσω εξω στην πόρτα... Και πραγματικά ντρεπομαι που κάνω αυτές της σκέψεις όπου ξέρω ότι αρκετός κόσμος ειναι άστεγος... Συγνώμη αν φαινομαι αχάριστος... Απλα ηθελα να το πω μια φορα στην ζωη μου σε κάποιον...
Υ. Γ.. η λύση δεν είναι να αλλαξω σπίτι
Η λύση είναι στο κεφάλι μου..