Κρίση πανικού θα σε γαμ@#$!!
Γεια σε ολους !!!
Ο τιτλος που εβαλα μιας και ειναι το πρωτο μηνυμα που ανεβαζω ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο αισιοδοξο...
Να αρχισω..Στις 14 Δεκεμβριου κ μετα απο ενα βραδυ κρεπαλης ημουν στη δουλεια μου σε ενα καφε στην πολη που σπουδαζω παραλληλα οπου σε ανυποπτο χρονο εκει που δουλευα αισθανθηκα ενα μπλακ αουτ κ νομιζα οτι καταρρεω.ασπρισα τελειως κ νομιζα οτι ηρθε κ μενα η ωρα μου.ολοι μου ειπαν πηγαινε σπιτι ξεκουρασου ηπιες πολυ χτες κτλ.ετσι κ εγινε πηγα σπιτι ηρεμησα κατευθειαν κ την αλλη μερα δουλευα παλι.στο δρομο που πηγαινα στη δουλεια σκεφτομουν οτι θα με πιασει παλι αυτο το πραγμα κ οταν εφτασα με ειχε ηδη πιασει κ καθομουν σε αναμμενα καρβουνα δεν ηξερα τι να κανω κ ολοι βλεπαν οτι ημουνα ασπρος κ ετρεμα!με πηγε το αφεντικο μου στο νοσοκομειο ολα ηταν τελεια στις εξετασεις μου!επειτα με επιασε εμμονη οτι κατι εχω κ δεν το βρισκουν!κατα βαθος ηξερα οτι δεν εχω κατι κ εχω κρισεις πανικου αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω κ κλειστηκα στο σπιτι μου γιατι μονο εκει ημουνα καλα.εκανα αποπειρες να βγω για καφε η να παω για μαθημα αλλα στο δεκαλεπτο φουντωνα πνιγομουνα δεν μπορουσα να σταθω πουθενα κ σκεφτομουνα την σωτηρια του σπιτιου μου!οταν πηγα σπιτι μου για τις γιορτες ειπα στους γονεις μου τι συμβαινει κ αποφασισαμε να μην παω σε ψυχολογο αλλα σε ομοιοπαθητικο!κ πραγματικα με βοηθαει πολυ η θεραπεια αλλα πριν απο μια βδομαδα κ ενω καπου ενα μηνα δεν ειχα κριση με επιασε παλι κ αισθανομαι οτι γυρισα παλι εκει που ημουνα !παλι σπιτι καθομαι σαν μαλ@#$% κ δεν λεω να βγω εξω!ο γιατρος μου ειπε να μην μασαω κ μαλλον σε μια καφετερια που πηγα μου φερανε κανονικο καφε αντι για ντεκαφεινε γιατι εκει με επιασε κ ειχε γινει μπερδεμα με την παραγγελια κ το καταλαβαμε αφου ειχα πιει τον καφε ο οποιος μου ειπε ο γιατρος ειναι αντιδοτο στη θεραπεια.τι να πω εχω ξενερωσει παλι ενω ξερω οτι πριν ηταν ολα καλα κ πηγαινα καλα !το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ξερω οτι βοηθαει η ομοιπαθητικη κ περιμενω να μαι καλα παλι κ καφε δεν ξαναπαραγγελνω δεν το ρισκαρω.τι κωλοπραγμα ειναι αυτο γαμωτο ωρες ωρες νομιζω οτι με κραταει απο το λαιμο σφιχτα κ με χαλιναγωγει κ με τρελαινει.ευτυχως η μανα μου ξερει πολυ καλα τι θα πει αυτο γιατι εγινε αλκοολικη απο τις κρισεις πανικου μην ξεροντας πως να το αντιμετωπισει παλαιοτερα που δεν μιλαγαν γι αυτο ουτε για αστειο.το καλο ειναι εχει να πιει 11 χρονια τωρα κ για κριση πανικου ουτε συζητηση κ αυτο μου δινει δυναμη οτι μπορω να το ξεπερασω κ με βοηθαει πολυ μου λεει να κανω γιογκα να ηρεμω κ το κανω κ οντως βοηθαει.παντως ρε παιδια ειμαι παιδι πολυ κοινωνικο κ χαρουμενο κ αισιοδοξο κ ξαφνικα απο το πουθενα εχω γινει το ακριβως αντιθετο.παντως το οτι τα γραφω αυτα κ θα τα διαβασουν ενα σωρο ασχετοι με το ιδιο προβλημα με κανει να αισθανομαι καλυτερα γιατι μονο με την μανα μου το συζηταω που καταλαβαινει.ολοι οι αλλοι μου λενε στο μυαλο σου ειναι μην το σκεφτεσαι χαιρω πολυ αλεξανδρος!αυτα μου ηρθανε να γραψω τωρα .ευχαριστω οσους τα διαβασουνε γιατι μαλλον ειπα πολλα ξερω γω.τελος παντων θα χαρω πολυ να δω απαντησεις να ειστε ολοι καλα κ δεν μασαμε θα τα ξεπερασουμε ολα θετικη σκεψη κ τα παντα ολα.να ειστε καλα!