Καραντίνα Πανελλήνιες και χωρισμός
Λοιπόν δεν ξέρω αν έγραψα στο σωστό μέρος ή όχι αλλά πρόσφατα χώρισα με την κοπέλα μου και πραγματικά ποναω πολύ, ήμουν πάρα πολυ χαρούμενος και ερωτευμένος μαζί της αλλά μετά τον χωρισμό δεν μπορώ να ανοίξω βιβλίο, δεν μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι, κατάλαβα ότι δεν ήταν ο χωρισμός που πονάει αλλά ότι αυτό το άτομο ήταν το μόνο στο οποίο έλεγα τα παντα(ναι δεν έχω φίλους). Έχω πρόβλημα με άγχος και κατάθλιψη και ήταν ήδη δυσκολο να προσαρμοστώ, βρήκα τον τελευταίο έναν χρόνο την κοπέλα και με βοήθησε πάρα πολυ στο να θέσω στόχους και να διαβάζω περισσότερο γιατί ήλπιζα σε κάτι...
Τώρα πια όμως δεν έχω κανεναν, έχω παρέες αλλά δεν μπορώ να τους πω τα συναισθήματα μου, θα με κοροϊδέψουν, γι’αυτό και είναι παρεα και όχι φίλοι.
Τώρα απλά δεν μπορώ να ανοίξω βιβλίο, είμαι πολυ πίσω στα μαθήματα ενώ είχα καταφέρει να βγάλω 18 τώρα έχει γίνει κάτω απ την βάση. Σα να μην έφταναν αυτά τώρα ήρθε και η καραντίνα και κινδυνεύω να χασω ακόμα και την έξοδο μου αν η απαγόρευση πάει στις 18:00...