Originally Posted by
lakospsy
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
Πριν από περίπου έναν χρόνο γνώρισα κάποια κοπέλα με την οποία ταιριάζαμε πολύ. Μιλούσαμε όλη μέρα κάθε μέρα. Δεν βαρίομασταν ο ένας τον άλλον. Εκείνη την περίοδο ήμουν με μία κοπέλα ήδη. Όχι κάτι σοβαρό. Αλλά υπήρχε άλλη. Επειδή δεν ήθελα να τα μπλέξω αποφάσισα να συνεχίσω με την ήδη υπάρχουσα. Το έιπα στην "νεα". Είπα όλη την αλήθεια και είπαμε να ξεκόψουμε. Τελικά δεν ξεκόψαμε για 5 μήνες. Βρεθήκαμε από κοντά, υπήρχε ερωτική έλξη, αλλά δεν έγινε τίποτα. Της είπα (για πολλοστή φορά) να κόψουμε την επικοινωνία γιατί δεν γίνεται άλλο και δεν νιώθω ωραία. Με πίεζε να αφήσω την ήδη υπάρχουσα. Της ξαναείπα ότι δεν έχω σκοπό να χωρίσω και είπαμε να ξανακόψουμε την επικοινωνία. Δεν μιλήσαμε για 2 εβδομάδες. Ώσπου χώρισα.
Από τότε που χώρισα μιλάμε κάθε μέρα. Ξέρει ότι γουστάρω, ξέρω ότι γουστάρει. Αυτή η κατάσταση επικρατεί 3 μήνες. Έχουμε βρεθεί, έχουμε προχωρήσει ερωτικά και εξακολουθούμε να μιλάμε.
Αλλά... Δεν θέλει να είναι μαζί μου και θέλει να κόψουμε την επικοινωνία με την δικαιολογία ότι παρόλο που της λείπω και με σκέφτεται, δεν θέλει να είναι μαζί μου γιατί την πλήγωσα που δεν χώρισα νωρίτερα και όλα είναι θέμα εγωισμού. Είπαμε οκ, την κόβουμε την επικοινωνία. Αλλά μιλάμε ακόμα. Αυτά που μου λέει όταν μιλάμε είναι: "βαρέθηκα να είμαι μόνη μου", "δεν έχω βρει κάποιον τόσο καιρό να ταιριάζω όσο με εσένα", μου στέλνει αργά την νύχτα μηνύματα (περί ανέμων και υδάτων), μου λέει πως "θα σταματήσουμε να μιλάμε όταν βρεί κάποιον άλλον γιατί δεν θα ειναι δικαιο να είναι με άλλον και να ξέρει ότι μαζί μου είναι καλύτερα". Και πολλά διάφορα τέτοια "κουλά". Αντιδράει στα posts μου στα social media και όποτε της στείλω απαντάει αμέσως και μιλάμε για ώρες. Αρνείται το ότι υπάρχει άλλος, αρνείται το ότι δεν με γουστάρει (έχει πει μόνο ότι δεν νιώθει όπως ένιωθε), μου έχει πει ότι δεν με βλέπει σαν φίλο, αλλά εξακολουθεί να λέει ότι δεν θέλει να είμαστε μαζί. Όπως είναι φυσικό, όλο αυτό με έχει "τρελάνει" και έχω πάθει εμμονή μαζί της. Προσπαθώ να μην της στέλνω, προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Και γενικά προσπαθώ να ξεκολλήσω από όλο αυτό, εφόσον μου έχει ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της και τις προθέσεις της.
Θα ήθελα μία γνώμη σχετικά με την συμπεριφορά της και το τι μπορώ να κάνω είτε για να αλλάξει γνώμη, είτε για να ξεκολλήσω.
Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα.