Δεν νοιωθω καθολου καλα.Δεν ξερω τι μπορει να μου συμβαινει.ειμαι 34 κ νοιωθω απιστευτα κουρασμενη,δεν μπορω να βρω ησυχια πουθενα.Απο την εφηβεια κ μετα..δεν ξερω...ποτε δεν καταφερα να καταλαβω τον εαυτο μου.Διαβασα το θεμα "οριακη προσωπικοτητα"κ νομιζω οτι περιγραφει εμενα...θελω να βρω μια ακρη...παντα ετσι ημουν εψαχνα...εψαχνα..κ τελικα τα κατεστρεφα ολα στο τελος.Εχω παντρευτει 2 φορες κ παω για 3η.Πιστευα οτι αυτος ειναι ο ερωτας της ζωης μου αλλα...παλι τα ιδια νοιωθω...παλι θελω να αρχισω να τρεχω μακριαααααα!!!
Εχω κ ενα παιδι,ενα κοριτσακι 5,5 ετων απο το 2ο γαμο...αν εγω συνεχισω ετσι...τι εφοδια θα δωσω σ'αυτο το παιδι;;τι θα μαθει απο μενα;;;
Νοιωθω να πνιγομαι...να βουλιαζω..δεν ξερω τι θελω..τι δεν θελω...αλαλζω συνεχως δουλειες,στοχους,μια απο εδω κ μια απο εκει..κ στο τελος..ενα τιποτα!!!
Δεν εχω φιλες,ποτε μου δεν ειχα κ οσες φορες προσπαθησα...ολα ελειξαν αδοξα.Ξενερωνω αμεσως..μολις κατι δεν "βγει"οπως το ειχα πλασει στο μυαλο μου,τα βαφω μαυρα,βαριεμαι...κ το βαζω στα ποδια..εγω φευγω..παντα!!
Καποιες στιγμες η ιδεα του να φουνταρω απ'το μπαλκονι μου εγινε πολυ προσφιλης..αλλα...εχω το παιδι μου που νοιωθω τοσο υπευθηνη απεναντι σ'αυτο..,που να το αφησω;;
Δεν ξερω...με τιποτα δεν νοιωθω ευτηχια,δεν νοιωθω "γεματη",δεν μπορεσα ποτε να βρω αληθινο ενδιαφερον,τα βαριεμε ολα κ ολους!!!!
Υπαρχει καποιος που να νοιωθει τα ιδια;;μπορω να μιλησω λιγο;;;το εχω απολυτη αναγκη.Να παω σε ψυχολογο;;;φοβαμαι...μη με αρχισει σε τιποτα ηρεμιστηκα κ καταντησω "φυτο"....Τι να κανω;;;;;;