Καλησπέρα σας,
Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα ένα χρόνο μεγαλύτερη μου την οποία και ερωτεύτηκα και αυτή τη στιγμή είμαστε ουσιαστικά μαζί.....Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος , με κατανόηση και ενσυναίσθηση και πραγματικά περνάω πάρα πολύ ωραία μαζί της..Ωραία και ποιο είναι το πρόβλημα? θα μου πείτε πολύ σωστά...
Το πρόβλημα είναι το εξής και πιστεύω ότι το αντιμετωπίζουν κι άλλοι άντρες...: Θέλω να πηγαίνω και με άλλες γυναίκες!!! Μα καλά θα πείτε γίνεται να είσαι ευχαριστημένος σε μια σχέση με μια κοπέλα και να θες να πας και με άλλες? Ναι θεωρώ ότι γίνεται και δεν είμαι τρελός και πιστεύω ότι μπορείς να νοιάζεσαι για μια κοπέλα και παράλληλα να απολαμβάνεις το σεξ και με άλλες κοπέλες. Πιστεύω ότι είμαι πολύ μικρός ακόμη για να μην απολάυσω το σεξ στην ολότητα του γιατί θεωρώ ότι απολαμβάνεις τη σεξουαλική ολοκλήρωση περνώντας από το στάδιο της πολυγαμίας και ζώντας πολλές εμπειρίες για να μη σου μένουν αποθημένα.Μόνο αν έχεις χορτάσει θα μπορείς να δοθείς σε έναν σύντροφο. Ίσως αυτές οι πεποιθήσεις μου να με εμποδίζουν να χαρώ πραγματικά τον έρωτα μου και είμαι διατεθειμένος να τις αλλάξω αν πειστώ αλλά η ιδέα ότι πρέπει να κάνεις μια σχέση να λειτουργήσει μέχρι τα γεράματα ή όσο πάει τέλος πάντων μη πηγαίνοντας με άλλους ανθρώπους με τρομάζει. Απορώ πως καταφέρνουν άλλοι άνθρωποι να το δουλέψουν αυτό. Τι θα με συμβούλευαν αυτοί οι άνθρωποι?
Θεωρείτε ότι καλό θα ήταν να μοιραστώ την ανησυχία μου αυτή με τη συντροφο μου και να κόψω αντιδράσεις μήπως υπάρχει περιθώριο να δεχτεί να πηγαίνω και με άλλες? Θα μπορέσω με τον καιρό να το ξεπεράσω αυτό? Θα πρέπει όντως να χορτάσω εμπειρίες για να το ξεπεράσω και να είμαι έτοιμος να δοθώ σε μια κοπέλα πραγματικά? Θα μου μείνει αποθημένο για πάντα αν δεν το κάνω?
Τι λέτε?