Διαταραχή σεξουαλικού προσανατολισμού
Καλησπέρα φόρουμ, 24 χρονών εδώ, σεξουαλικά ενεργός από τα 15, σεξουαλικά ενεργός με 5-6 διαφορετικές γυναίκες, όλες τους υπέροχες και με πολύ έντονο και ωραίο σεξ, ειδικά τους πρώτους μήνες (γενικά τις βαριέμαι τις μακροχρόνιες σχέσεις και αναζητούσα πάντα το φλέρτ). Αποκρουστικό το γκέι πορνό μέχρι την στιγμή της τελευταίας μου σχέσης που προσπαθούσα πολύ να ικανοποίησω την κοπέλα μου και να την φέρω σε οργασμό αλλά μάταια γιατί και εκείνη είχε έντονη σεξουαλική ζωή. Είδα κάποια ομοφυλοφιλικά πορνό, άλλα μου φαίνονταν οκ, άλλα όχι και σε ένα-δύο δοκίμασα και μπόρεσα να αυνανιστώ. Όλα καλά, το είχα απενοχοποιημένο στο μυαλό μου μέχρι να έρθει ένας φίλος μου να μου πει ''γκέι πορνό ίσον γκέι τύπος'' οπότε και κατέρρευσα (σημειώνω εδώ την πολύ τοξική σχέση που είχα με μία γυναίκα ιδιαίτερα χειριστική που με έκανε να νιώθω σκουπίδι, με μείωνε διαρκώς αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω ποτέ, δεν ξέρω τον λόγο αλλά δεν με εμπιστευόταν, ξυπνούσα και αγχωνόμουν ότι πάλι θα μου πει κάτι και θα πρέπει να απολογηθώ κλπ. Χωρίσαμε τέλη Αυγούστου). Ε, από τότε αμφιβολία περί σεξουαλικής προτίμησης, χωρίς να έχω χειροπιαστό παράδειγμα από την ζωή ότι μου έχει αρέσει κάποιος και να θέλω να τον προσεγγίσω, αντιθέτως με μία κοπέλα κάναμε σεξτινγκ και αν μέναμε κοντά θα γινόταν το μοιραίο εύκολα και με μία άλλη κοπέλα μιλάμε πολύ όμορφα ήδη, την φαντασιώνομαι κανονικά αλλά οι σκέψεις δεν με αφήνουν να το χαρώ σχεδόν καθόλου μερικές φορές.
Σας ακούω, μόνο σοβαρά σχόλια, γιατί όπως βλέπετε είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που λέω.