Originally Posted by
Wendy
Καλησπέρα, ειμαι 33 χρονων υποφέρω εδώ και 5 μήνες από πόνους και ενοχλήσεις στο στήθος, κρίσεις πανικού γιατί καταλάβαινα αυτούς τους πόνους και σε συνδυασμό με κάποιο πόνο που με έπιανε ξαφνικά στην πλάτη και ταυτόχρονα ναυτία πίστευα ότι θα μείνω από καρδιά. Είχα πάει σε καρδιολόγο τα βρήκε όλα μια χαρά, πήγα σε παθολόγο μου έγραψε αιματος και ακτινογραφία και ενδοκρινολογο για το θυρεοειδή. Όλα καλά και εκεί! Όλοι μου έλεγαν από το άγχος κλπ αλλά εμένα τα συμπτώματα όταν με έπιαναν, ναυτία, ταχυκαρδία και πόνος σε στηθος και πλατη δεν έλεγαν να με αφήσουν. Τελικά αποφάσισα σαν τελευταία λύση να πάω σε γαστρεντερολογο να τα αποκλείσω όλα μπας και το πάρω απόφαση και το ξεπεράσω. Τελικά η γαστροσκοπηση έδειξε ελκος στομαχου! Η Βιοψια θα βγει σε μερικές μέρες και εγώ ως συνήθως μπήκα και διάβασα στο ίντερνετ και τώρα είμαι χειρότερα από πριν! Διαβάζω για καρκίνους διατρισεις κλπ και κοντεύω να σαλτάρω.. Μια βοήθεια ρε παιδιά από κάποιον που είχε ανάλογη εμπειρία.; Άλλοι λένε δεν είναι και τόσο τραγικό αλλά με αυτά που ακούω τώρα τελευταία γύρω μου για θανάτους από καρκίνο νέων ανθρώπων δεν μπορώ να το διαχειριστώ..