να θεσω καποια ερωτηματα..;;;
Να σας θεσω καποια ερωτηματα που εχω;;;Προκειτε για τον ανθρωπο που ειμαστε μαζι...καποια πραγματα πανω του με εχουν...παραξενεψει...
Πριν 2,5 χρονια πεθανε η γυναικα του,η οποια ειχε καποιο χρονιο νοσημα,υπεφερε κ απο καταθλιψη κ γενικα η ζωη του μαζι της δεν υπηρξε ποτε....ηρεμη.
Εζησαν μαζι 10 χρονια σχεδον...Απο αυτα πο συζητησαμε καποια στιγμη μου ειπε πως το βραδυ που εφυγε εκεινη εκλαψε παρα πολυ κ απο τοτε δεν ξαναεκλαψε ποτε!!!Ουτε καν στην κηδεια της.Απο τον χρονο κ μετα δεν ξαναπατησε στο νεκροταφειο,εγω 1-2 φορες του ειπα αν θα ηθελε να πηγαιναμε η εστω μονος του αλλα το αρνηθηκε ρητα.
Δεν ξερω...ειναι φυσιολογικη αντιδραση αυτη;;Εγω στη θεση του...θα ειχα πιστευω τις μελαγχολικες στιγμες μου,αναμνησεις...
Λειτουργει σαν να μην του συνεβη ποτε ολο αυτο.Αν ειχε περασει πολυς καιρος..δεν θα μου φαινοταν τοσο,τραβηγμενο.Αλλα οταν με γνωρισε,δεν ειχε περασει ουτε χρονος απ'το συμβαν.
Βεβαια για αρκετο διαστημα με φωναζε με το ονομα της κ μπερδευε λιγο τις καταστασεις....μου ελεγε"α,αυτο το καναμε κ με 'κεινη"κ διαφορα τετοια.Εσεις τι λετε για ολα αυτα;;