Συμπαράσταση παιδιά ..για μεθαύριο..
Καλησπέρα παιδιά , ειμαι 23 χρόνων ,δύσκολη περίοδος για μένα , εύχομαι κάνεις ανθρωπος να μην μπει σ' αυτήν την διαδικασία στην οποία έχω μπει ... Η μητέρα Μ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από 6 μήνες περάσαμε μια πολύ δύσκολη φάση , και ακόμα περνάμε . Η μητέρα Μ είχε συμπτώματα στην δεξία μεριά αδύναμια και αλλοιωμένη αίσθηση σαν συμπτώματα που την οδήγησαν εντέλει στην διάγνωση. Τα συμπτώματα αυτά τα αισθάνομαι και εγώ στην δεξιά μεριά σε πολύ ήπιο βαθμό σε βαθμό δλδ που είναι κοντά σε φυσιολογικά πλαίσια , παρόλα αυτά εγώ τα αισθανομαι σε βαθμό που μπορώ να καταλάβω την διαφορά από την αριστερή και την δεξιά Μ πλευρά . Τέλος πάντων , έφερα το θέμα αυτό στην οικογένεια σε μια είδη πολύ δύσκολη περίοδο , και Μ λέγανε να μην ασχολούμαι και ότι είμαι υγιείς , εντέλει πήγα σε μια νευρολογο με βρήκε νευρολογικά άριστο , παρόλα αυτά , επειδή ανέφερα το γεγονός της μητέρας Μ , Μ έγραψε μαγνητική εγκεφάλου η οποία βγήκε καθαρή εντελώς . Έτσι λοιπόν υσηχασα γ λίγο αλλά με λίγο ακόμα ψάξιμο , φοβήθηκα μήπως αυτά που αισθάνομαι έχουν να κάνουν με σπονδυλική στήλη . Έτσι λοιπόν πήγα σε ορθοπαιδικό ανέφερα τα συμπτώματα , με έκανε κλινική εξέταση βρήκε άριστο χωρίς προβλήματα και Μ είπε να αφήσω τα τρελά μου και ότι είναι από το άγχος και μόλις υσηχασω θα Μ φύγουν . Έφυγα χωρίς να μου γράψει μαγνητικές παρόλα αυτά επεμεινα , γιατί αισθανομαι ότι ίσως να μην πηγαίνει κάτι καλά , ξαναπήγα την επόμενη μέρα στον ορθοπαιδικό, ανέφερα την κατάσταση της μάνας μου και εντέλει με τα πολλά, μου έγραψε μαγνητική αυχένα και μέσης , τις οποίες τις έκανα και την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα . Τους γονείς Μ δεν τους έχω αναφέρει κάτι , ότι συνέχισα να ψάχνω αν έχω κάτι έχουν μείνει στην καθαρή μαγνητική εγκεφάλου , δεν θέλω να τους απασχολω, τις μαγνητικές τις πλήρωσα με δικά μ λεφτα . Φοβάμαι πολύ , μην φανεί τπτ στις μαγνητικές η οικογένεια μου θα καταρρευσει μετά από αυτό και μαζί τους και εγω. Τελευταιες 2 μέρες δεν τρώω καθόλου δεν κοιμαμαι καθόλου και έχω αγχωθει για το αποτέλεσμα. Εχω κάνει πλάνα για το τι θα κάνω μετά την διάγνωση που θα αλλάξει όλη η ζωή μ , και δεν είμαι έτοιμος πραγματικά για κάτι τέτοιο , και φυσικά ούτε η οικογένεια Μ , που οπότε τους αναφέρω το θέμα γελάνε και Μ λένε δεν έχεις τπτ μόνο εγώ γνωρίζω πως νιώθω και ανησυχώ πραγματικά , μόνο εγώ γνωρίζω ότι από το δευτερα και μετά τα πράγματα μπορεί να είναι δραματικά για όλους . Εγώ σκεφτεί να πάω στο Άγιο όρος άμα διαγνωστω με κάτι την Δευτέρα, να κλείστω εκεί και να μην ενοχλήσω κανέναν. Έχω κάνει τα πλάνα μου. Περνάω μια διαδικασία πραγματικά ανείπωτη , και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Δευτέρας . Πείτε τις γνώμες σας παιδιά ..