μυστικη οργανωση προσπαθει να με εκβιασει να κανω ψυχαναλυση χωρις να το επιθυμω
επειδη τυχαινει να εχω μενετησει πολυ καλα τη ψυχολογια και τις τεχνικες της εδω και πολυ καιρο κατασκοποι μιας μυστικης οργανωσεις που δεν εχει καμια σχεση με οτι φανταζεστε νομιζει οτι θα με εκβιασει να κανω ψυχαναλυση χωρις να το επιθυμω αφου κατασκοποι της εχουν εγκατασταθει στη συνδεση του ρουτερ που χρησιμοποιω και προσπαθουν μονιμως να καθρεφτισουν οτι και να κανω στο ιντερνετ νομιζοντας οτι ετσι θα μου αλαξουν μυαλα λες και ειμουν υποχρεωμενος να γινω αδελφος τους οπως θεωρουσαν επειδη λυσαξαν επειδη ξερουν οτι ειμαι συμαντικο προσωπο σε αλλο πλανητη και επειδη ειναι γεματοι κομπλεξ και μειονεξιες και αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να διχνουν ταχα οτι ελεγχουντα παντα εχουν γινει πυραυλοι επειδη αρνουμαι να συνεργαστω μαζι τους και τους εχω χαλασει το σχεδιο παγκοσμιας κυριαρχιας που σχεδιαζουν για ολο το πλανητη αλλιως ας εξηγισει καπιον αν μπορει πως γινετε εδω και χρονια καθε φορα που βλεπω κατι στο ιντερνετ να βλεπω μετα το καθρεφτη του για παραδειγμα τωρα ειδα ενα βιντεο που ειχε τη λεξη στοπ πχ και μετα μου εβγαλε μυνημα το αντιβαιρους οτι δεν ενημερωθηκε σωστα αφου χακαρουν οτι βρουν χωρις να τους εμποδιζει τιποτα αφου τα εχουν φτιαξει ολα ετσι που ειναι σουρωτηρια οπως το κοσκινο και μας δουλευουν μιλοντας μας για ασφαλεια για να βγαλουν απλα λεφτα
για ποια ασςφαλεια μας μιλατε μας κοροιδευετε? ενω εδω και πολυ καιρο οτι βλεπω στο ιντερνετ το βλεπω μετα να γινετε καθρεφτης μας δουλευετε κανονικα αφου το μονο που σας ενδιαφερει εινα ινα λετε το ποιημα με την ασφαλεια ταχα για να βγαζετε λεφτα πουλωντας μας προιοντα που ταχα μας προστατευουν ενω τοσο καιρο οτι κανω στο ιντερνετ το βλεπω μετα καθρεφτη και αν νομιζετε οτι με το τροπο αυτο θα με εκβιασετε να κανω ψυχανλυση δε ξερετε σε ποιον απευθυνσεστε αφου αν ξερατε δε θα κανατε τιποτα απ ολα αυτα οι ψυχολογοι ειναι για να υπηρετουν τους πελατες ενω εσεις νομιζετε οτι θα με κανετε να υπηρετω τους ψυχολογους κουνια που σας κουναγε εγω σε εκβιαστες δε προκειοται να υποκειψω και ας καθεστε να απειλειτε οσο θελετε και να σφυριζετε 24 ωρες ................. αν νομιζετε οτι με νιαζει