Ήρθε και μου μίλησε πριν 2 μήνες σε μια καθημερινή μετακίνηση 6. Ανταλλάξαμε κινητά και κανονίσαμε να βρεθούμε. Περάσαμε έναν υπέροχο μήνα μαζί από άποψη επικοινωνίας και σεξ. Δυστυχώς, πάνω στον μήνα έπρεπε να φύγω από την χώρα λόγω σπουδών. Είπαμε πως θα δούμε πως θα πάει. Τώρα, έναν μήνα πλέον μακριά, μιλάμε καθημερινά και το ενδιαφέρον κρατιέται προς το παρόν ζωντανό. Απολαμβάνω πολύ να του μιλάω και παρόλο που μου λείπει πολύ η σωματική επαφή, δεν θα ήθελα να χάσω αυτό που μπορώ να έχω (μηνύματα, τηλέφωνα) και όταν επιστρέψω (σε 2 μήνες περίπου) να τον ξαναδώ από κοντά. Δεν έχουμε δώσει τίτλο σε όλο αυτό και άρα δεν έχουμε αποκλειστικότητα. Εκείνος λέει πως εάν υπάρξει άλλος για ένα βράδυ δεν τον αφορά και δεν θέλει να το μάθει, μόνο εάν γνωρίσω κάποιον που μου αρέσει πραγματικά και κινδυνεύει να αντικαταστήσει την μεταξύ μας σχέση να του το πω, γιατί τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να του αρέσω πολύ και ταυτόχρονα να μην τον ενοχλεί εάν βρεθώ με άλλον (ακόμα κι αν είναι μόνο για την καύλα). Έχει ενθουσιαστεί μαζί μου αλλά δεν τον ενδιαφέρει να με χάσει; Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Από την άλλη, καταλαβαίνω πως θα ήταν βιαστικό να μπούμε σε μια σχέση εξ αποστάσεως τόσο σύντομα, εν καιρώ κορονοϊού, με επόμενη ημερομηνία συνάντησης 3 μήνες μετά. Οπότε δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω. Απλώς θέλω να καταλάβω πως είναι τόσο απαθής πάνω στο θέμα. Κι εγώ καταλαβαίνω πως ένα βράδυ μπορεί να θελήσει να βρεθεί με κάποια λόγω καύλας, αλλά λίγο μέσα μου θα με ενοχλήσει πιστεύω, θα ζηλέψω. Εκείνος γιατί δεν νιώθει το ίδιο; Δεν τον νοιάζει; Είναι τόσο ισορροπημένος και πρέπει εγώ να διαχειριστώ καλύτερα την ζήλεια μου; Έχω μπερδευτεί.