Γιατί πάλι κύλισα….. γιατί πάλι να νιώθω αυτά τα φρικτά συναισθήματα. Μπλέχτηκα για ακόμα μια φορά σε μια μεγάλη ηλίθια ιστορία που πρόδωσα ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα. Εκτός από αυτό, πρόδωσα πάλι με το χειρότερο τρόπο τον ίδιο μου τον εαυτό και του έκανα μεγάλο κακό. Η νέα ιστορία της ντροπής έχει ως εξής. Τα είχα με μια κοπέλα. Δεν την αγαπούσα αλλά ήθελα να έχω μια σχέση και ήμασταν μαζί συνολικά 5 μήνες. Με αυτήν την κοπέλα εκτός από ένα καφέ κάθε Σάββατο σχεδόν και με μια παρέα 10 ατόμων δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Για να καταλάβετε την σοβαρότητα αυτής της σχέσης μέσα σε 5 μήνες δεν βγήκαμε ποτέ μονοί μας ούτε για 1 ώρα και φυσικά σεξ ούτε καν συζήτηση για κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων αυτή είχε ένα ξάδελφο όπου αυτός τα είχε με μια κοπέλα και την έφερε στην παρέα να μας τη γνωρίσει. Αφού γνωριστήκαμε με αυτή από εκείνη τη μέρα και μετά ήρθαμε πολύ κοντά. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα μιλούσαμε με μηνύματα και στο μσν. Σε πολύ λίγο διάστημα νιώσαμε κάτι ο ένας για τον άλλο. Αυτή είναι πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και αντικειμενικά μπορεί να έχει πολύ πιο ωραίους άντρες από εμένα. Εγώ την ήθελα πολύ επειδή ήταν όμορφη βασικά αλλά μετά την ερωτεύτηκα γιατί αυτό το κορίτσι έδειχνε ενδιαφέρον για εμένα.. με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα. Μου έλεγε να βγαίνουμε και μου μιλούσε για την ασταθή ερωτική ζωή που είχε πιο παλιά. Λοιπόν τα φτιάξαμε τελικά και διατηρούσαμε και οι δυο παράλληλη σχέση. Όλα ήταν τέλεια και μαγικά . δεν βγαίναμε πολλές φορές αλλά όταν ήμασταν μονοί μας κάποιες στιγμές ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Νόμιζα ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Τι ειρωνεία. Της έλεγα αν νιώθει κάτι πραγματικό κάτι δυνατό για εμένα και μου απαντούσε ποτέ δεν τα έχω κάνει αυτά για κάποιον άλλο και ότι με ήθελε πραγματικά. Η συνέχεια όμως άλλα θα έδειχνε. Αφού λοιπόν έγιναν κάποιες καταστάσεις και οι φίλοι μας έμαθαν ότι εμείς τα έχουμε κρυφά από αυτούς διότι τίποτα δεν κρύβετε σε αυτή τη μικρή πόλη που μένω τότε τους χωρίσαμε και είπαμε θα ήμασταν μαζί. Από τότε λοιπόν και αφού πέρασε μισός μηνά παρατήρησα μια αλλαγή στη συμπεριφορά της. Έδειχνε ότι δεν γούσταρε πλέον. Της έλεγα να βγούμε και μου έλεγε δεν μπορώ έχω πολύ δουλειά στο μαγαζί και τέτοια. Έψαχνε δικαιολογίες. Μια μέρα λοιπόν της λέω μήπως τα κάνεις αυτά γιατί με βαρέθηκες. Αυτή μου τα μασαγε πάλι και μετά της λέω από το μσν απάντησε μου είσαι ερωτευμένη μαζί μου ναι η όχι. Τότε αυτή απαντά όχι δεν σου έδωσα ελπίδες δεν είμαι ερωτευμένη διότι δεν μπορώ να ερωτευτώ εύκολα έναν άνθρωπο και μάλιστα όταν δεν βλεπόμαστε και πολύ συχνά απλά μου άρεσες και ήθελα να έχουμε κάτι αλλά χωρίς τόσες δεσμεύσεις. Τότε λοιπόν την έβρισα άσχημα. Θόλωσα δεν μπορούσα. Κάναμε τόσα πολλά. Προδώσαμε άτομα. Μέχρι και ξύλο πήγε να πέσει και μου είπε αυτό το πράγμα τώρα που μάλιστα θα μπορούσαμε να ήμασταν μαζί χωρίς κανένα εμπόδιο. Την έβρισα άσχημα. Μετά από 2 εβδομάδες της ζητάω συγνώμη και ότι το έκανα πάνω στα νευρά μου. Η απάντηση της? Εντάξει δεν έχει νόημα έχω ξενερώσει ας μη γυρίσουμε πίσω τώρα. Της λέω με βαρέθηκες? Και μου λέει όχι απλά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω αυτά που μου είπες και από την άλλη δεν νοιώθω αυτό που νιώθεις για εμένα. Δεν είμαι ερωτευμένη οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά που μου είπε, είμαι τόσο ηλίθιος που θέλω να τη βρω από κοντά και να την παρακαλέσω να κάνουμε μια προσπάθεια να είμαστε μαζί. Της έστειλα μήνυμα να συναντηθούμε και δεν απάντησε. Στο μσν μου είπε ότι δεν εχει πρόβλημα να βρεθούμε αλλά μόνο φιλικά. Πως είναι δυνατόν σε 3 μήνες να βαρέθηκε? Πως άλλαξε έτσι και μάλιστα τώρα που δεν είχαμε κανένα εμπόδιο και κάναμε τόσα όνειρα για το καλοκαίρι. Δεν αντέχω άλλο ρε γαμώτο. Είπα αμάν να ξεπεράσω την προηγούμενη δύσκολη εμπειρία πριν 8 μήνες και μόλις ηρέμισα λίγο πάλι πληγώθηκα. Πονάω πολύ. Δεν κοιμάμαι καλά και δεν τρώω πάλι. Γιατί όλα αυτά να τα περάσω πάλι από την αρχή. Έλεος πάλι. Δεν θέλω να τη χάσω αλλά πονάω όταν μου λέει ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου. Τη να κάνω…..