Ποιος ειναι ο τροπος ζωης σας?
Εγω προσωπικα η μονη θετικη αλλαγη που εχω κανει ειναι η γυμναστικη...πραγματικα με γεμιζει και χαιρομαι για αυτο!
το τσιγαρο λογω οτι ασχολουμε με κατι το εχω ριξει κατα 50% κατω... εκει που παιρναγα με ενα καπνο 1 μερα τωρα παιρναω 2 μερες...
αυτο με το τσιγαρο με βασανιζει... λογω του οτι το γεγονος εχω πεπειστει οτι τα ψυχοφαρμακα επιβαρυνουν την υγεια ψαχνω τροπους μπας και αυξησω κανενα χρονο ζωης...
Με το τσιγαρο το δουλευω στο μυαλο μου να το κοψω.. αν και οταν το σκεφτομαι , δεν θελω να το κοψω με χαλαρωνει απο τις ασχημες σκεψεις... τωρα πχ που κανω 30 τσιγαρα την ημερα να τα κανω 10. Αλλα να το τηρησω για το υπολοιπο της ζωης μου...
Δουλεια. Δουλεια εχω μια κατα νου αλλα δεν νιωθω ετοιμος ακομα...
Αυτος ειναι ο τροπος ζωης μου...
Επισης μενω επαρχια και εχω αφθονο καθαρο αερα και πηγαινω στην εξοχη και ηρεμω...
Γενικα κανω μια μοναχικη ησυχη ζωη... το γουσταρω αυτο.. αλλα δεν θελω να κρατησει για παντα... Θελω και λιγη ενταση..!
Φιλους δεν εχω... γνωστους λογω οτι ειμαστε μικρη κοινωνια εχω παρα πολλους! Σκεφτειτε μενω σε μια πολη με 10.000 κατοικους...
Και λιγοτερο λογω του οτι ολοι πηγαινουν και σπουδαζουν οταν τελιωνει το λυκειο...Γενικα οι φιλοι μου ειτε σπουδαζουν ειτε εχουν φυγει για Αθηνα ειτε εχουν παντρευτει δεν υπαρχει χρονος...
Δεν το παιρνω εγωιστικα μαλλον ετσι ειναι τα πραγματα...
Απλα αυτοι εχουν βρει κατι να κανουν με την ζωη τους.. Εγω οχι...
Ειπα η γυμναστικη μου εχει ανοιξει λιγο το μυαλο..