ο πατερας μου αυτος ο αγνωστος
απο που να ξεκινησω λοιπον ο πατερας μου σαν ανθρωπος ειναι μυστηριος δηλ δεν εκφραζεται ειναι κλειστος αγαπη δεν ενιωσα ποτε που και που ιναι καλος αλλα εχουν γινει καποια πραγματα και θλω να μου πειτε η βια στην εφηβικη ηλικια ξεφευγει εννοω σε καυγδες παλια μ χς δωσει χαστουκι μια φορα μ χε πεταξει ενα μεγαλο κερι στο ποδι και διαφορα που ναι μεν δεν απειλουσν τη σωματικη μ υγεια τοσο ηταν σοκαριστικα φυσικα εκεινος νομιζει οτι ειναι ο αντρας του σιτιου και μαλιστα για το καλο μ λεει ολα αυτα..τωρα ειμαι με ενα τελειο παιδι και το κακολογει γιατι δεν βρισκει δουλεια εκει που θελει γιατι δεν κανεο το ενα το αλλο εγω πηγα να μεινω μονη μου μεχρι να αμεινω μονιμα με δικο μου και φυσικα ειμαι σε ενα κωλοπρογραμμα με λιγα λεφτα και ολο εχω την αναγκη του δνε αντεχω αλλο ...πηρατε μια γευση τπτ καλο δνε μ λεει αυτος ο ανθρωπος ισως απο κει να εχουν ξεκινησει οι κρισεις πανικου παντα φοβομουν τι θα πει στο σχολειο για εξετασεις και μια φορα πηγα στο νοσοκομειο απο ταχυπαλμια και ηταν λεει οι γιτροι αγχος τρομερο τ να πω τωρα