Originally Posted by
inafi
Ειλικρινά ενώ το ξέρω και το κατανοώ ότι είναι στο χέρι μου να θέσω τα όρια δεν ξέρω γιατί δεν αντιδρώ. Επίσης επειδή η πηγή του κακού είναι η γυναίκα του διευθυντή μου είναι κάπως δύσκολο να την αποφύγω. Δεν έχει δουλειά να κάνει και γυρίζει στα γραφεία και μας απασχολεί όλους με βλακείες. Ποτέ δεν έχει έρθει να μου πει κάτι σχετικό με τη δουλειά. Αν με δει σκεπτική με ρωτάει τι έχω, θέλει να μαθαίνει τι κάνω στο σπίτι μου, στην προσωπική μου ζωή δήθεν από ενδιαφέρον αλλά ζει για το κουτσομπολιό. Μας ψάχνει στα social media. Λέει πράγματα για συναδέλφους, ο ένας δεν κάνει καλά τη δουλειά του, ο άλλος αργεί, ο άλλος δεν έχει τα προσόντα, σε σημείο να νιώθω άσχημα που μου θάβει το συνάδελφο. Δεν συμμετέχω στη συζήτηση, απλά την ακούω και το κεφάλι μου γίνεται καζάνι αλλά δεν μπορώ να της πω φύγε κι άσε με να κάνω τη δουλειά μου. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω ότι πνίγομαι στη δουλειά και να την αποφύγω αλλά δεν πτοείται με τίποτα. Έπειτα όποιος της πάει κόντρα έχει φτάσει στο σημείο να τον απολύσει ακόμα κι αν ήταν άριστος στη δουλειά του. Δεν δέχεται να έχεις αντίθετη άποψη. Όταν λείπει είμαστε όλοι χαρούμενοι. Όλο αυτό δημιουργεί αρνητικό κλίμα, αν μιλάς μαζί της σε βλέπει με στραβό μάτι ο συνάδελφος, αν μιλάς με τον συνάδελφο σε βλέπει με στραβό μάτι αυτή.