Απογοητευμενη-αρνητικες σκεψεις
Καλημέρα σας.Είμαι 36 χρονων σε σχέση 5 χρονων και τα τελευταια 3 εχουμε αρραβωνιαστεί.Πριν 4 μηνες ανακάλυψα οτι βλέπει ταινιες ερωτικου περιεχομενου και οτι αυνανιζεται στο μπανιο.Το ξεσπασμα μου ηταν μεγαλο.Φυσικα και τσακωθηκαμε.Δεν μπορω να το διαχειριστω με ενοχλει σαν σκεψη..Νιωθω οτι με μειωνει σαν γυναικα.Εκεινος θεωρει οτι ειναι κατι προσωπικο δικο του.Σε καυγα μας μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση αυτο με μενα αλλα εγω δεν μπορω να το πιστεψω.Η δικη μας σεξουαλικη σχεση δεν ειναι οπως την αρχη..σαν συχνοτητα εννοω.Λιγο η κουραση λιγο οι δουλειες μας καπου το χασαμε.Μπορει με το περασμα των χρονων αυτο να ειναι φυσιολογικο.Θελω να με βοηθησετε.Καθε φορα που θα τον δω να μπει στο μπανιο σκεφτομαι αυτο..Δεν μπορω να το ξεπερασω.Αλλα δεν ειναι και συζητησιμος,νιωθει αβολα το βλεπω.Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι το κανουν ολοι οι ανδρες και να μην το παιρνω προσωπικα αλλα δεν μπορω.Οταν το ανακαλυψα ειναι σαν να γκρεμιστηκε ο κοσμος μου..σαν να επεσα απο το ροζ συννεφακι μου..