Originally Posted by
Τζορτζια
Καλημέρα σας!Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα διότι είμαι νέα στο forum!
Μόλις χώρισα από μια σχεση 1,5 χρόνο και ήταν επιλογή μου θα σας πω γιατί να με κατευθύνεται γιατί είμαι σε απόγνωση και κάνω και ψυχοθεραπεία!Αυτή η σχέση πολύ έντονη με πάθος, αγάπη αλλά και έντονους καυγάδες και από τις δύο πλευρές!Με ζήλευε πολύ υπήρχε έλεγχος για τα πάντα, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης που είχα μείνει έγκυος και με έστειλε να το ριξω γιατί με έβρισε και δεν την άντεχα αυτήν την ψυχολογική βία!Τον αγαπούσα και καθόμουν όμως!Η συνέχεια ήταν ότι έριξα το παιδί και αποχώρησα και να το ξεπεράσω!Με πλησίασε ξανά για να δώσω μια ευκαιρία με πολύ ωραίο τρόπο, καταλάβαμε και οι δύο τα λάθη μας και μου έκανε πρόταση γάμου και θα παντρευομασταν τον Δεκέμβριο όπου δεν θα γίνει και θα σας πω γιατί!ήθελε και μου έλεγε να κάνουμε παιδιά τώρα και του έλεγα όχι ακόμη αλλά θα κάνουμε, έμεινα πάλι έγκυος λοιπόν που λόγω αυτού ήμουν πιο νευρική και έκλαιγα συχνά και αυτός για το παραμικρό μου έλεγε ότι δεν με κόβει καθότι βλέπω και ακούω φαντασματα(με έβγαζε τρελή πιο ξεκαθαρα)ενώ ήθελε παιδιά λόγω καποιων έντονων καυγαδων μου είπε να πάω να το ριξω και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας με ψυχολογο για να είμαστε έτοιμοι για παιδί, του είπα ότι εφόσον μας ήρθε ας πάμε όλοι μαζι σε ψυχολόγο δεν θέλω να το ριξω!Και μου είπε ότι αν κρατήσω το παιδί δεν μπορούμε να συνεχίζουμε μαζί και του είπα ότι αν ρίξω το παιδί δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σου και μου λέει επιλογή σου είναι αυτο Όχι δική μου!Μου είπε πήγαινε σε ψυχολόγο και θα σου πει ότι είναι υγιές και ώριμο αυτό που σου λέω να κάνεις!Αποφασίζω να το κρατήσω και πήρε τηλ δικηγόρο και ψυχίατρο γιατί είπε μπορεί να μην το θέλει αλλά θα το πάρει από εμενα επειδή ειμαι τρελή!Τα ρίχνει όλα σε μένα ενώ προσπάθησα να του εξηγήσω ότι η ευθύνη είναι και των δύο και είναι πιο ώριμο να το παλέψουμε νε το παιδί!Δεν ήθελε και με απειλούσε!Όπως καταλαβαίνετε πήρα ένα χάπι και το έριξα γιατί τον θεωρώ επικυνδινο και τον φοβάμαι!Μια μέρα μου λέει με αγαπάει, την άλλη μέρα με βρίζει και με κάνει να νιώθω ενοχές για τα πάντα!Συγνωμη για το κατεβατό!