Είμαι σχεδόν 18. Από τα 13 μου είχα προβλήματα με πονοκεφάλους, αανορεξία και αυπνίες. Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο και μου έδωσε zoloft, αλλά χωρίις αποτελέσματα.
Αφού άλλαξα αρκετούς γιατρούς, ο τελευταίος μου έδωσε dumyrox.Το παίρρνω 1 χρόνο. Δεν με βοήθησε σε τίποτα.
Η κατάσταση σήμερα είναι ακόμη δυσκολότερη. Δυστυχώς έκανα πέρσυ μια αποτυχημένη σχέση. Αυτό έκανε τα πάντα χειρότερα..Δεν ήταν απλά ότι με πλήγωσε..Εγώ νιώθω εξαρτημένη απ' αυτόν, δεν μπορώ να ξεκόψω.. Έχουν γίνει πολλά πισωγυρίσματα μέχρι σήμερα..Όταν είμαι καλά μαζί του, νιώθω κ γω καλύτερα..Όταν μαλώνουμε κ μ' αφήνει παίρνω την κάτω βόλτα. Ο ψυχικός πόνος είναι αβάσταχτος..Έχω συνέχεια αυτοκαταστροφικές σκέψεις και θέλω να πεθάνω..
Παίρνω πολλά χάπια, δεν τρώω, ξυπνάω και κοιμάμαι κλαίγοντας.. Οι πονοκέφαλοι είναι καθημερινοί και άλλοτε έχω αυπνίες ή κοιμάμαι πάνω από 20 ώρες τη μέρα..
Επιπλέον σε μια βδομάδα δίνω πανελλήνιες. Κανείς δεν περιμένει από μένα ότι θα αποτύχω γιατι πάντα ήμουν άριιστη..
Όμως εγώ είμαι τόσο χάλια που δεν μπορώ να διαβάσω. Κλαίω συνέχεια και έχω πάρα πολύ άγχος.. Μόνο να πεθάνω θέλω..
αν δεν περάσω θα πεθάνω σίγουρα.
Ζω ένα μαρτύριο