Καλησπέρα σε όλους
Λοιπόν η ιστορία μου ξεκινάει όταν ήμουν Τετάρτη Δημοτικού. Ο αδελφός μου πήγαινε σε μια ομάδα μπάσκετ τότε .Εγώ μαζί με μια φίλη μου της οποίας ο αδελφός ήταν επίσης στην ομάδα πηγαίναμε συχνά στις προπονήσεις και στους αγώνες τους μαζί πάντα και με τους γονείς μας . Ήταν ένα παιδί στην ομάδα που μου άρεσε αρκετά τότε . Αλλά όπως ήταν φυσικό δεν έγινε κάτι απλά μετά από μικρό χρονικό διάστημα τον ξέχασα και άρχισε να μου αρέσει αλλος . Να πω εδώ ότι με το παιδί έχουμε 4 χρόνια διαφορά και τώρα αυτός είναι 20 . Με αυτόν δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές . Ερχόταν που και που σπίτι μας γιατί έκανε παρέα με τον αδελφό μου και μιλούσαμε και εμείς λίγο . Τον είχα ξεχάσει τελείως μέχρι που όταν ήμουν 3η γυμνασίου έμαθα ότι πήγε για σπουδές στο εξωτερικό . Δεν ξέρω ένιωσα πολύ άσχημα όταν το άκουσα . Άρχισα ξανά να τον θέλω . Τον βρήκα στα social media αλλά δεν βρήκα το κουράγιο να του στείλω μήνυμα . Μετά από κάποιο διάστημα μου έστειλε εντελώς ξαφνικά αυτός μήνυμα . Μιλήσαμε λίγο εκείνη την ημέρα . Δεν είπαμε κάτι σπουδαίο τα κλασικά για το σχολείο κτλ. Μιλούσαμε για 5-6 μήνες όχι πολύ συχνά αλλά κρατούσαμε επαφή. Το καλοκαίρι που ήρθε για διακοπές κανονίσαμε να βρεθούμε . Δεν έγινε κάτι μεταξύ μας . Απλά μιλούσαμε φιλικά . Συνεχίσαμε να μιλάμε στα social media. Πριν λίγες μέρες μου έστειλε ένα τεράστιο κείμενο και μου έλεγε πως με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί . Εγώ ενθουσιασμένη αφού ποτέ δεν έπαψα να τον αγαπώ του λέω ναι . Όμως εκείνος μου είπε κάτι που λίγο με τρόμαξε . Μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να κάνουμε σεξ . Του είπα πως δεν είμαι έτοιμη και θέλω πρώτα λίγο να μιλήσουμε από κοντά .( Επίσης να αναφέρω πως αυτός τώρα βρίσκεται Ελλάδα λόγο lockdown. )Μου είπε τότε ότι δεν είναι κάνα παιδάκι να κάνει πλατωνικές σχέσεις και θέλει να το κάνουμε . Εγώ από τότε δεν ξανά μίλησα μαζί του . Μου στέλνει αλλά δεν απαντώ ξεκάθαρα . Τι κάνω ;; Τον θέλω πολύ αλλά δεν νιώθω έτοιμη . Φοβάμαι μήπως τον χάσω αλλά δεν θέλω τον αγαπώ ....