Originally Posted by
panagiotiss
Καλησπέρα σας...Θα ξεκινήσω την ιστορία από τον Οκτώβριο του 2019...όπου τότε με επιασε ένας έντονος πόνος στη μέση χαμηλά περίπου στην ουρά...πήγα σε έναν γιατρό στην πόλη μου και μ είπε ότι σε λίγες μέρες με διατάσεις θα περάσει και τίποτα...ανέβηκα πάλι Αθήνα που σπουδάζω(ειμαι 20 χρονών φοιτητής)Ο πόνος δεν πέρναγε και άρχισα να αγχώνομαι ολοένα και πιο πολύ...άρχισα να έχω και άλλα συμπτώματα σιγά σιγά όπως ατονία,δύσπνοια σφιξιματα στο στήθος κλπ(Να σημειωθεί ότι πριν 2 χρόνια περίπου έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος)Τέλος πάντων ανακάλυψα Αφού πήγα σε έναν γιατρό στην Αθήνα ότι έχω οστειδες οστεωμα στη μέση(Τίποτα σοβαρό απλά προκαλεί πόνο)σταμάτησα να το σκέφτομαι τόσο και δεν με πονάνε μετα ούτε ακόμα με ενοχλεί παρόλο που δεν έκανα χειρουργείο...όμως τα άλλα συμπτώματα συνέχισαν και δεν ήξερα τι έχω...φοβόμουν ότι θα πεθάνω από μέρα σε μέρα ξαφνικά ότι θα πάθω ανακοπή...ότι έχω καρκίνο κλπ...πήγα σε παθολόγο καρδιολόγο εξετάσεις αίματος κλπ υγιέστατος(να σημειωθεί ότι δεν έχω ούτε ιστορικό τίποτα)Η καθημερινότητα τα μου γινόταν ολοένα και χειρότερη και τα συμπτώματα επίσης...ήταν όταν με έπιασαν σκέψεις ότι θα χάσω τον ελεγχο και θα βλάψω η τον εαυτό μου η τους άλλους που πήγα σε έναν ψυχίατρο και μ εξήγησε ότι όλα αυτά προέρχονται από το πολύ άγχος και πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή...μου έδωσε αγωγή(πήγα τέλη Φλεβάρη πέρυσι)Και όντως γύρω στον μήνα άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα...αρχές Απρίλη περίπου τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν τελείως το ίδιο και οι σκέψεις....τον Μάιο που ήμουν εντελώς καλά μου είπε να συνεχίσω να παίρνω τα χάπια για 6 μήνες την δόση ο περνα(2 την ημέρα Dumyrox)Και έπειτα θα τα μειώσω και θα τα κόψω....αποφάσισα να σταματήσω τις συνεδρίες και για τι δεν ήθελα να πληρώνω χωρίς λόγο πλέον εφόσον έγινα καλά...πέρασαν οι 6 μήνες όλα καλά κλπ και μετά μειωσα μόνος μ την δόση το χάπι(1 την ημέρα)όπου πέρνω και ακόμη δηλαδή...τον τελευταίο καιρό όμως...τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι ένα κόμπο σαν σφίξιμο στο λαιμο και ώρες ώρες μ περνανε σκέψεις ότι είναι καρκίνος του θυρεοειδή(να σημειωθεί ότι έχω υποθειρουδεισμο)και περνώ χάπια τ4...σαν να με πιέζουν λοιπόν τα ρούχα μου(κάποια από αυτά λιγότερο αλλά πιο πολύ)Στον λαιμό και γίνεται ενοχλητικό...Αυτό αρχισε μια μέρα π φοραγα ένα ζιβάγκο και το ένιωσα και έπειτα άρχισα να το σκέφτομαι...ξέρω ότι πιθανόν να ναι από άγχος πάλι....εσείς τι λέτε...Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σφίξιμο παρχει απο μονο τουλίγο αλλά όταν ακουμπάνε εκεί οι μπλούζες μου είναι λίγο πιο έντονο...Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω και σε τι γιατρό να πάω Εάν είναι να πάω...τι πιστεύετε εσείς;;;να προσθέσω επίσης ότι στην κατάποση δεν έχω θέμα ίσα ίσα όταν τρώω η πίνω νερό με ανακουφίζει καλύτερα!