Ελλειψη εμπιστοσυνης στους γιατρους
Καλησπερες...δεν μπορω να βρω εναν γιατρο να εμπνεει εμπιστοσυνη,ουτε στα θεματα που εχω με γονεις,ουτε και του εαυτου μου.Προσωπικα εγω εχω κηλες αυχενα ,και μια μεση.Η μια κηλη στον αυχενα,επιπεδο α5 α6 πιεζει νευρικη ριζα, και εχω στενωση.Διαμετρος σπονδυλικου σωληνα 8.5.Γενικα εχω πονους αρκετα συχνα,τους αντιμετωπιζω αλλα αυτο που ανησυχει ειναι η ασταθεια που εχω στο περπατημα,κυριως οταν παταω με το αριστερο ποδι.Φοβαμαι την μυελοπαθεια...οι γιατροι μου λενε οτι δεν εχω κανενα συμπτωμα μυελοπαθειας,και το αισθημα ασταθειας,κ οτι κουτσαινω ενιοτε ειναι ανταλγικη βαδιση,επειδη οταν σηκωνω τη μανα μου ριχνω το βαρος αριστερα και ποναω.Ελα που ομως δεν τους εχω εμπιστοσυνη καμια.Θα παρω και αλλες γνωμες και θα κανω νεα μαγνητικη.Οσο για τους γιατρους των γονιων μου,αφηστε τα καλυτερα.Μονη εννοια τους ο κορωνοιος.Ζουν και αναπνεουν με αυτο.Πιο καλα ρυθμιζω εγω τα φαρμακα τους παρα αυτοι...Ειλικρινα βαρεθηκα να ζω με το μονιμο αγχος,να ξεπερναω συνεχως τον εαυτο μου και να φθειρομαι.Πιστεψτε με δεν κοκορευομαι καθολου ουτε ειμαι αλαζονας.Δεν ξερω τι να κανω και απο που να πιαστω πια.