Γεια σας, μόλις έκανα την εγγραφή μου στο site και είναι η πρώτη μου επαφη. Το βρήκα κατά λάθος την ώρα που είχα μπει να κάνω google το σύμπτωμα ...." Πνίξιμο στο λαιμό "....αν γελάτε το καταλαβαίνω....χαμογελώ και εγώ τώρα που το βλέπω....και το μόνο που ΄βγήκε στην μηχανή αναζήτησης ήταν αυτό το site! Προς έκπληξη και ανακούφιση μαζί ανακάλυψα πως δεν είμαι η μοναδική που " φοβάται....". Το λέω αυτό γιατί συνήθως όταν φοβάσαι νιώθεις πάντα μόνος/η.
Ολα ήταν καλά...δεν είχε συμβεί κάτι κακό στη ζωή μου. Πάντα υπάρχουν μικρά καθημερινά προβλήματα που καμιά φορά τα διογκώνουμε και τα μεγαλοποιούμε όλοι μας πολλές φορές αλλά ξέρουμε μέσα μας ότι δεν είναι τίποτα. Πριν 3 μήνες μετά απο μία μικρή επέμβαση με μη αναμενόμενες επιπλοκές, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό και καπάκι μία επίμονη αλλεργία ( κνιδωση, εξανθήματα κτλ ) που μέχρι και σήμερα και μετά απο αρκετές εξετάσεις οι γιατροί δεν έχουν βρεί τι με πειράζει...αυτό ήταν..Δεν ξέρω για ποιο λόγο άρχισα να φοβάμαι....να φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι και το κάτι μου είναι συγκεκριμένο. Η φοβία μου μου είναι ότι θα κλείσει ο λαιμός μου και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω...
Τώρα αυτή τη στιγμή που γράφω αυτά τα λόγια νιώθω το πνίξιμο στο λαιμό μου...αλλά παράλληλα καταλαβαίνω και το λάθος μου. Πως μπορώ να σταματήσω το φόβο μου...κάποτε κάπου διάβασα ότι..." ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο εαυτό σου " και στην προκειμένη περίπτωση αυτός που το έγραψε έχει πολύ δίκιο.
Η αλήθεια είναι ότι....κουράστηκα και βαρέθηκα να φοβάμαι! Θέλω να ζήσω χωρίς φόβους. Η ζωή είναι ωραία! Πώς μπορώ να απαλλαγώ απο τον φόβο μου? Αλήθεια υπάρχει κάποιος απο εσάς που να μοιράζετε τον ίδιο φόβο? Πως μπορώ να το ξεπεράσω? Μπορώ να τον αγνοήσω....κάποιες φορές το έχω κάνει αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ. Θέλω να ελευθερωθώ....Τι μου φταίει.....Τι είναι αυτό που με πνίγει πραγματικά??? Θα το βρώ? ή θα με νικήσει και πάντα θα φοβάμαι....δεν μου αρέσει να φοβάμαι.