κατασκοποι κλωνοι κατελαβαν τη συνδεση που χρησιμοποιω
εδω και πολυ καιρο βλεπω πανιομοιοτυπες μορφες σα να βγηκαν απο μηχανημα και ειναι τοσο εμφανες αυτο που λεω που ακομα και ενας ασχετος θα διαπιστωνε οτι ειναι ολοιδιες μεταξυ τους που τις χρησιμοποιουν μονιμως για να με ελεγχουν αφου βλεπωντας τες στο ιντερνετ μετα απο λιγο εξαφανιζετε η συνδεση και αυτο το παιχνιδι κατασκοπειας το εφαρμοζουν χρονια τωρα οταν αρχισαν να συνωμοτουν με το τροπο αυτο αφου χρησιμοποιησαν κλωνους γνωστων μου προσωπων που ειναι ολοιδιες μεταξυ τους σαν διδυμες που τις εβαλαν ακομα και εκει που κυκλοφορουσα περιμενοντας να πεσω στη παγιδα που ετοιμαζαν θελετε να πω και αλλα? σας διαβεβαιω οτι θα πω αν δε με αφησετε ησυχο αν νομιζετε οτι τα ειπα ολα σας γελασανε θα τα βγαλω ολα στη φορα μεχρι να δουμε ποιος θα τρελανει πιον ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ πριν πω και αλλα ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ λοιπαμαι αλλα το παιχνιδι τελειωσε αποκαλυφθηκατε και δε προκειτε να τη ξαναπατησω