Απο χτες που πηγα οδοντιατρο και μου εκανε απονευρωση χωρις αναισθησια(μεγαλωσε η οδοντιατρος μου και φοβαται να μου κανει ενεσεις,και προτιμησε να κανει απονευρωση ετσι στην ψυχρα) εχει χαλασει η ψυχολογια μου..Αρχικα χτες επειδη πονεσα εκλαιγα σαν το χαζο μεσα στο οδοντιατρο και μολις τελειωσε αρχισαν να επιστρεφουν ολες μου οι φοβιες...Μήπως λιποθυμησω τωρα που θα βγω εξω?και αν λιποθυμησω ποσο ρομπα θα γινω?και αν τελικα με συνεφερουν θα νοιωθω καλυτερα να περπατησω?και αν νοιωθω καλυτερα πως θα γυρισω σπιτι?.........Βαρεθηκα να ρωταω τον εαυτο μου καθε μερα τι θα κανω αν το ενα,αν το αλλο,αν αν αν αν αν αν αν αν αν......Γεμισα την ζωη μου με ενα τεραστιο αν...Παλαιοτερα τα εβαζα με τους αλλους...εκεινοι δλδ εφταιγαν για την κατασταση που περναω...με εκαναν ψυχολογο τους και φορτωθηκα το προβληματα ολων τους....Τωρα πλεον καταλαβα,κανεις δεν μου φταιει..εγω φταιω που επετρεψα να γινουν ολα αυτα...
Πριν εναμιση χρονο ο ψυχιατρος που επισκεφθηκα μου ειπε πως για ολα φταιει η υπευθυνοτητα μου,η ταση μου να κοιταω και την εμφανιση μου για να λενε να μια ωραια κοπελα,η ταση μου να ανηκω στους καλυτερους,να εχω ανωτερη μορφωση διαφορων ειδικοτητων(θελω να ειμαι αρχαιολογος οπως σπουδαζω,αλλα κανω και επιπλεον μαθηματα να γινω και φιλολογος παραλληλα,πηγα και σε ιδιωτικη σχολη και πηρα χαρτι γνωσεων λογιστικης,πηρα το ecdl,τελειωποιησα τα αγγλικα μου,προσπαθουσα να τελειοποιησω και τα γερμανικα),προσπαθησα να ειμαι πολλα πραγματικα για να χτισω μια καλυτερη ζωη για εμενα και τελικα την καταποντησα....Βεβαια δεν φταινε μονο αυτα,αλλα και οι ευαισθησιες μου....Δεν μπορω να βλεπω ανθρωπο να ποναει ρε παιδια,δεν το αντεχω...Γενικοτερα ζουσα στον κοσμο μου,που ολα ηταν ομορφα,που ολοι ζουσαν για παντα και που ολα θα πηγαινουν παντα μια χαρα..Ολα αλλαξαν οταν το αγορι μου(4,5 χρονια μαζι και αγαπημενοι)εχασε τον πατερα του...πονεσα και για εκεινον που εφυγε και για το αγορι μου που πονουσε απο την απωλεια του πατερα του..Σε εκεινον εβλεπα ενα δευτερο πατερα...τον αγαπουσα οπως και τον δικο μου πατερα..παντα ηταν με το καλο τον λογο και ηταν χαρουμενος που ημασταν μαζι με τον γιο του.....Μετα απλα το τελος.....
Μετα αλλαξαν ολα,εκει που ειχα καλες σχεσεις με ολους τους συγγενεις του,αρχισαν οι κακιες απο την μητερα του...ελεγε διαφορα στο αγορι μου μονο και μονο για να χωρισουμε..ο λογος που δεν ηθελε να ειμαστε μαζι?οχι οτι εφταιγα σε κατι,οτι δεν αξιζα στον γιο της,αλλα ηθελε να γυρισει πισω στο χωριο του να μενει μαζι της....καταπια τοσα πολλα...αλλα τοσα πολλα,μονο και μονο για εκεινον..γιατι αξιζει τοσα και αλλα τοσα...και τωρα?τυρρανιεμαι απο την μαλακια του εγκεφαλου μου.....
νομιζω πως εχω κατι,νομιζω πως θα ταβλιαστω,νομιζω,νομιζω,νο� �ιζω......μηπως αυτα τα νομισματα δεν πρεπει να περνανε πια σε εμενα?
Τα εχω βαλει με εμενα αυτη τη φορα,με κανενα αλλο...που δειλιαζω και δεν μαχομαι καποιες φορες,που αφηνομαι στη τυχη μου...ε οχι ρε Θεε λεω δεν το αντεχω αυτο...θα το παλεψω το που@@@@@ μεχρι εκει που δεν παει...με λυσεις ψυχοφαρμακων δεν συμβιβαζομαι..οχι....το πιο δυσκολο ειναι να πολεμησεις τον εαυτο σου και τις φοβιες του,γιατι αυτος ο αγωνας ειναι ανισοπεδος....αλλα θα τα καταφερω...εχω πεισμα.....την παρασκευη οπως αναφερα και σε αλλο topic θα δοκιμασω την ομοιοπαθητικη......Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου να γινω οπως θελω εγω.....
Συγνωμη αν σας κουρασω αλλα ηθελα να τα πω καπου που θα ξερουν τι ειναι αυτο που περναω......
Για να ειμαι ειλικρινεις νοιωθω ηδη καλυτερα που τα μοιραστηκα:))