Quote:
Originally posted by Speedracer
Γεια σου Σοφία!!
Δεν είναι ότι δεν τον πίστεψα απλά νομίζω ότι ίσως να μην έχει καταλάβει... Εγώ του εξήγησα τα προβλήματα μου αλλά εκείνος δεν φαινόταν να προβληματίζεται.
Εξάλλου, εγώ δεν μπορώ να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις με τους γονείς μου διότι ντρέπομαι. Και με τον γιατρό ντρέπομουν αφόρητα αλλά ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα οπότε αναγκάστηκα. Συνεπώς, είτε τον πίστεψα είτε όχι δεν έχει και τόση σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι \"ανησυχίες\" μου δεν έχουν ηρεμήσει. Και να μου έλεγε ξέρεις έχεις την τάδε διαταρχή ή τέλος πάντων έχεις κάποια ψυχοπαθολογία, πάλι θα έμεναν οι ανησυχίες μου. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τότε θα προσπαθούσα να τις αντιμετωπίσω με ψυχολογικές-ψυχιατρικές μεθόδους ενώ εκείνος μου πρότεινε απλά υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Άρα όταν εγώ βλέπω ότι αν και έχω πρόοδο με τον χρόνο, ακόμη δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να αναζητήσω άλλους τρόπους αντιμετώπισης;
Θεωρώ ότι το πρόβλημα αυτό της \"αναζήτησης\" που έχω ΙΣΩΣ να μην είναι κάτι προσωρινό. Δεν θα ήθελα να μην ξέρω τι θα κάνω στην ζωή μου για το υπόλοιπο της ζωής μου! Θέλω απλά να κατασταλάξω σε μια πορεία και να συνεχίσω χωρίς αντιπερισπασμούς. Αυτό που κυρίως με αποσυντονίζει είναι ότι δεν μπορώ να είμαι \"δογματικός\". Επειδή ασχολούμε με πολλά πράγματα και ψάχνομαι όπως είπα συνεχώς βλέπω ότι η αστάθεια μου είναι κυρίως σε θέματα που υπάρχει αυτό το \"δογμα\". Κι όμως όπως ξαναείπα, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από τους ανθρώπους. Και αυτό δογματικό είναι. Το πιστεύω όμως ακράδαντα και θα ήθελα και στους τομείς όπως η σταδιοδρομία μου και τα προσωπικά μου γούστα να είναι τόσο ακλόνιστα. Ίσως κανείς να μην είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του... δεν ξέρω.
Γειά σου φίλε μου!